Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 09:59   #90
Mispex
Użytkownik Forum

Mispex's Avatar

Data dołączenia: 16 10 2006
Lokacja: Parkowa

Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 103
Skille: 92
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek Pokaż post
Chodzi mi o Victora.
Mi chodzi o Nichlasa,Victor juz nie ma dostepu do tego chara.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez candy Pokaż post
O tym, ze zmienialiscie venta nie wiedzialem, ale wyrzucaliscie kilka innych osob, ktore mogly was za to sprzedac. Zeptoo mogl byc szpiegiem z poczatku, jak dostal passy na vt, bo przedtem zabiliscie go 2 czy 3 razy za szpiegowanie.
Mozliwe ze on dal passy dla tengu.
Na venta czasami wchodzili koledzy szwedow z partille. Watpie ze to oni dali passy, ale jest to mozliwe. Tak samo z kolegami kacapusa i innych.
Byc moze Azunith mial nowego ownera(kogos z Octal) i to od niego mieli passy, bo pobyl kilka dni na vencie, pytal kazdego co i jak, na akcji zadnej nie byl, niby mial hacka i wiecej do nie widziano.

"to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt"
Ktos mogl wejsc na chwile, zobaczyc ze jest was duzo i wszyscy na jednym kanale, albo poprostu zrobili trapa i czekali az zaczniecie akcje.

Moze byl szpieg moze nie, ale na pewno rekrutacja ludzi chcacych walczyc nie byla bledem.
Jestem pewny ze Zeptoo nas nie sprzedal poniewaz za nim padl nie mial venta,venta dostal dopiero pozniej.Co do tego wyrzucania chyba kazdy byl wyrzucony z venta,szukalismy szpiega inaczej sie nie dalo.Koledzy Szwedow z Partille nie grali w tibie(Rodin,nikogo innego sobie nie przypominam) do Azunitha mieli numer telefonu i zaufanie to tez nie on.
Ziomek nie gadaj jak nie wiesz.

Ostatnio edytowany przez Mispex - 19-08-2007 o 10:01.
Mispex jest offline   Odpowiedz z Cytatem