Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Vacek
Chodzi mi o Victora.
|
Mi chodzi o Nichlasa,Victor juz nie ma dostepu do tego chara.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez candy
O tym, ze zmienialiscie venta nie wiedzialem, ale wyrzucaliscie kilka innych osob, ktore mogly was za to sprzedac. Zeptoo mogl byc szpiegiem z poczatku, jak dostal passy na vt, bo przedtem zabiliscie go 2 czy 3 razy za szpiegowanie.
Mozliwe ze on dal passy dla tengu.
Na venta czasami wchodzili koledzy szwedow z partille. Watpie ze to oni dali passy, ale jest to mozliwe. Tak samo z kolegami kacapusa i innych.
Byc moze Azunith mial nowego ownera(kogos z Octal) i to od niego mieli passy, bo pobyl kilka dni na vencie, pytal kazdego co i jak, na akcji zadnej nie byl, niby mial hacka i wiecej do nie widziano.
"to skad oni wiedzieli ze robimy akcje mimo ze tylko "zaufani" byli na vt"
Ktos mogl wejsc na chwile, zobaczyc ze jest was duzo i wszyscy na jednym kanale, albo poprostu zrobili trapa i czekali az zaczniecie akcje.
Moze byl szpieg moze nie, ale na pewno rekrutacja ludzi chcacych walczyc nie byla bledem.
|
Jestem pewny ze Zeptoo nas nie sprzedal poniewaz za nim padl nie mial venta,venta dostal dopiero pozniej.Co do tego wyrzucania chyba kazdy byl wyrzucony z venta,szukalismy szpiega inaczej sie nie dalo.Koledzy Szwedow z Partille nie grali w tibie(Rodin,nikogo innego sobie nie przypominam) do Azunitha mieli numer telefonu i zaufanie to tez nie on.
Ziomek nie gadaj jak nie wiesz.