Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 11:32   #78
piotrek26111
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 08 08 2007
Lokacja: postac "Perpetual Torment" zostala skasowana przez gmow za uzywanie tibia bota ng

Profesja: Rookstayer
Świat: Askara
Poziom: 44
Skille: 22/26
Domyślny

Cytuj:
Poki nie ma innych potworow a i na ich wprowadzenie jest co najmniej watpliwe to nie sadzisz ze kasa na rookgaardzie jest co najmniej bezwartosciowa ??
Wprowadzenie innych potworow jest co najmniej watpliwe ale jakas szansa zawsze na to istnieje. Choćby to był tylko 1% to i tak bede zbieral life fluidy.
Cytuj:
Ja mam obecnie 66k na rooku i zbieram to tylko z GP w loocie nic nie sprzedaje nic kaski nie dostaje, wiec jak na samo zbierane GP-nigdy mi sie nie chce z lootbagiem tyrac to chyba jest to lekko wiecej niz twoj bot wyciaga na tym twym lev biorac pewnie i lootujac wszystko co mozna ...
Ja mam swój bot tak ustawiony ze nie wyciaga nic oprocz GP. Z samych GP uzbieralem na 26 lvlu 44873.
Cytuj:
Ale bot nie kupi za ciebie w danym momencie danej rzeczy np do kolekcji, a jak bedziesz ty moze jej nie byc, bot nie zabije za ciebie AS - bo pewnie tam nie expisz a jesli nawet expisz to BOT nie wyrobi lub i wyrobi z LF ale padniesz z ich braku
A co to za problem zabić botem AS?
Cytuj:
no wiec to ze bijesz lev nie dla exp i chwaly a po to by zwiedzac tereny to w odnoszeniu do rookaagrsu jest smieszne
Na rooku expie botem zeby miec mozliwie jak najwiecej lf.
Cytuj:
Masz chara ktorym prawdopodobnie nigdy nie bedziesz umial grac bo nie powiesz mi ze bot zdobecie ci lev a ty i tak bedziesz umial grac tak samo dobrze jak koeles co sam wbil 100 lev
Jak nie bede umial grac to sie naucze. Ale na rooku umiem. (mialem kiedys normalnie recznie 24 rookstayera)
Cytuj:
Tibia to gra a ty traktuejsz ja jako pewna forme sprawdzenia sie w roli bawiacego sie botem, zlapia czy nie, wbije lev za mnie czy padnie
Testowanie mozliwosci poszczegolnych botow sprawia mi wielka przyjemnosc

Ostatnio edytowany przez piotrek26111 - 19-08-2007 o 11:34.
piotrek26111 jest offline   Odpowiedz z Cytatem