Cytuj:
Poki nie ma innych potworow a i na ich wprowadzenie jest co najmniej watpliwe to nie sadzisz ze kasa na rookgaardzie jest co najmniej bezwartosciowa ??
|
Wprowadzenie innych potworow jest co najmniej watpliwe ale jakas szansa zawsze na to istnieje. Choćby to był tylko 1% to i tak bede zbieral life fluidy.
Cytuj:
Ja mam obecnie 66k na rooku i zbieram to tylko z GP w loocie nic nie sprzedaje nic kaski nie dostaje, wiec jak na samo zbierane GP-nigdy mi sie nie chce z lootbagiem tyrac to chyba jest to lekko wiecej niz twoj bot wyciaga na tym twym lev biorac pewnie i lootujac wszystko co mozna ...
|
Ja mam swój bot tak ustawiony ze nie wyciaga nic oprocz GP. Z samych GP uzbieralem na 26 lvlu 44873.
Cytuj:
Ale bot nie kupi za ciebie w danym momencie danej rzeczy np do kolekcji, a jak bedziesz ty moze jej nie byc, bot nie zabije za ciebie AS - bo pewnie tam nie expisz a jesli nawet expisz to BOT nie wyrobi lub i wyrobi z LF ale padniesz z ich braku
|
A co to za problem zabić botem AS?
Cytuj:
no wiec to ze bijesz lev nie dla exp i chwaly a po to by zwiedzac tereny to w odnoszeniu do rookaagrsu jest smieszne
|
Na rooku expie botem zeby miec mozliwie jak najwiecej lf.
Cytuj:
Masz chara ktorym prawdopodobnie nigdy nie bedziesz umial grac bo nie powiesz mi ze bot zdobecie ci lev a ty i tak bedziesz umial grac tak samo dobrze jak koeles co sam wbil 100 lev
|
Jak nie bede umial grac to sie naucze. Ale na rooku umiem. (mialem kiedys normalnie recznie 24 rookstayera)
Cytuj:
Tibia to gra a ty traktuejsz ja jako pewna forme sprawdzenia sie w roli bawiacego sie botem, zlapia czy nie, wbije lev za mnie czy padnie
|
Testowanie mozliwosci poszczegolnych botow sprawia mi wielka przyjemnosc