Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111
A nie pomyslales ze ja wlasnie dlatego zbieram kase na life fluidy expiac zeby potem tak sobie powastować?
MLW, Mino Leather i Knife bot ma ustawione zeby bral.
|
No nie nie myslalem bo teraz sam sobie zaprzeczasz. Stanowczo mowiles ze wszystkie LF zbierasz na nowe potwory chodzby byl tylko 1 % na to ze zostana dodane. A wedle mnie i chyba nawet nas nie ma nawet 0.1% poki co szans na to
Wydzisz sam sie juz gubisz i swe niby racje wymyslasz na poczekaniu ... bo co dwie odpowiedzi masz juz inny glowny argument ktorym chcesz odeprzec nasze, a jakos ci sie nie udaje. Nawet twoj super mega hiper kolega zwatpil juz i nie wypowiada sie bo racje w tym wypadku ma ogol. No i nie wieze zebyc na 26 lev nosil 2 Bp LF a co najwazniejsze Bot ma zaznaczone w jakich momentach uzywac np LF tzn przy ilu HP czyli jak to z BOTEM on nie mysli wiec dzieki niemu bedziesz mial zawsze wieksze waste niz bys siedzial przy postaci i sam la LF przy AS nawet nie kryjac sie przed nim tylko lecac w niego.
OKI ja jeszcze umiem sobie jakos poradzic boterami na mainie - moze jakos ich tam rozumiem a moze i nie to botowanie na rooku jest zalosne

. Chlopczyk nie umie wbic lev sam bo mu sie nie chce, nie ma czasu - ale siedzi obok i pilnuje bota, twe slowa, bo on musi miec dobry lev by sobie wszystko pozwiedzac ... A wiem zaraz bedzie to ze chcesz miec duzy lev bo to duzo cap i mozesz wiecej GP na bocie naraz zebrac ... Nic nigdy i nigdzie nie usprawiedliwa uzywania programow wspomagajacych w zadnej grze. Skoro producent ich nie wydal to chyba jednak da sie w ow produkt grac bez tego typu wspomagaczy ... No ale czy to wazne ze ktos nie umie przejsc Q 1 2 3 lub 4 na najlepszym poziomie bez wspomagaczy ehmm a moze na najlatwiejszym tez ...