Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 13:56   #84
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez piotrek26111 Pokaż post
Ale jedno drugiemu nie zaprzecza. Zbieram life fluidy w 99% na nowe potwory ale ten 1% nie zaszkodzi powastować na starych jesli sie ma nadmiar.

Czas mam ale mi sie nie chce. Zamiast siedziec przed kompem to ogladam memorial huberta wagnera a lvl sie sam nabija. Lvl pomaga w zwiedzaniu bo sie szybciej chodzi jak ma sie wiekszy.

Tak, chce miec lvl zeby miec duzo capa ale na life fluidy.

Jakbym ja czegos nie umial to bym sie nauczyl. Wiec to glupi argument ze boter nie umie. Majac odpowiedni lvl mozna sie wszystkiego nauczyc.
O szok to jak juz bedziesz mial wysoki lev i szybko chodzisz to nie mozesz zawsze poleciec po LF by ich nie nosic ?? A jak padniesz to stracisz wszystko co do tej pory masz tak ??

No tak nauczysz sie to ale kazdy blad moze kosztowac cie deda... bo jak widze ze czasem taki 100 lev idac na ANI nie ma pojecia jak ma sie zachowac przy demonach co ma robic itp itd to zalozne, a ile razy widze inteligetnych graczy co juz od 60 lev spokojnie z blokerem sobie expia dla zabawy-zysk z demonow jest nie pewny ... Albo POI - ten quest nie wybacza bledow, chodzi mi o ekipe ktora idzie na przodzie, a ile to juz razy widzialem JA JA mam 120 LEV moge blokowac, po chwili BOOOM i nastepny go zastepuje az trafi na prawdziwego gracza.

Wiec nie mow mi ze grajac na bocie twe umiejetnosci beda rowne z graczem ktory sam wszytsko robie, na niektore potwory sa taktyki ktore albo poznasz albo sam sie wyuczysz przy czym to drugie moze kosztowac cie kilka lev w dol za kazdym bledem ...

Wiec tak Bot ulatiwa gre pod kazdym jej wzgledem, ale czy uzywajac Bota mozesz nadal nazywac sie graczem ?? przecie wszystko za ciebie robi Bot - no oki raz na poczatku go ustawiles i pseudo scrakowales za pomoca Krok po Kroku - Allegro.pl. Wiec o czym my gadamy, przecie my to gracze a ty to hmm no wsumie zaryzykuje stwierdzenie Widz. Bo jak to inaczej ujac. No i skoro bedziesz tak botowal to kiedy bedziesz wiedzial ze np pojawi sie AS ?? no moze raz na czas ci sie uda na niego wpasc bo akurat lookniesz jakktos bedzie pisal MM aaa MM kill ... ale no coz ... Ciezko jest z takimi graczami bo chodz my jeszcze umiemy po czesci przyznac ci racje, bo tak bot ulatwia gre to juz inaczej sprawa wyglada z toba i twymi wypowiedziami. A najlepsze jest to ze po tym update Bot na rooku robia tylko leniwe noobki - leniwe wiadomo czemu, a noobki bo przez boty nie maja pojecia o grze ... Bo ja pracujac potrafie podczas 3 dni wbic kazdy lev na rooku i to nie grajac calymi dniami, no chodz to juz moze byc zalerzne od lev. Ostatnio lev wbilem aktualizujac NPC ich skupy i sprzedawanie na Rookgaardzie w celu pomocy w aktualizowaniu rookgaardu. Wczesniej w 99% z pamieci zrobilem nowa mape opisu rookgaardu i respu. Teraz w 75% sam staram sie zrealizowac pewien nowy projekt Tibia.pl a te 25% to sprawdzanie ilosci bo nie zawsze mam pewnosc co do wystepowania w gromadzie potworow ... A jak ty mi powiesz ze znasz tak rook na pamiec jak np ja nawet jak bedziesz juz mial ten 40 lev to cie lekko wysmieje. Tibia to RPG i nie chodzi o to by byc najlepszym chodz to tez jest wazne ale o to by posiadac wiedze, przydatna wiedze, jak ja dobrze pamietam jak byla tibia 5 lub 6 wersja i nigdzie nie wystepowaly opisy questow krok po kroku, ale jak to zmienili to pojawilo sie pelno HIPER MEGA GRACZY co juz od =dzis umeija i wiedza wszystko ... bo maja wsio podane na tacy ...

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem