Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 14:05   #33
nUUBBa
Użytkownik Forum

nUUBBa's Avatar

Data dołączenia: 09 04 2007
Lokacja: Port Hope

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kolonazbaq
Profesja: Elite Knight
Gildia: Barnacles
Świat: Astera
Poziom: 116
Skille: 88/83
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Donas Pokaż post
Z każdym postem wkurzasz mnie coraz bardziej. Nie potrafisz przyjąć konstruktywnej krytyki, nie potrafiłeś ustosunkować się do mojej wypowiedzi po twoim poście pełnym obelg! Ktoś napisał wcześniej "napisz lepszy!", ty mówisz dokładnie to samo, lecz innymi słowami - NIE, NIE I JESZCZE RAZ NIE! To TY tu piszesz poradnik, nie JA! To JA tu oceniam poradnik, nie TY! Nie JA muszę się starać by mój manual był dobry, lecz TY! I to kieruję do wszystkich ludzi piszących teksty tego typu "napisz lepszy!".

Jeśli chcesz ocenić mój poradnik, to zapraszam do strony w podpisie. Jest oczywiście o innej tematyce i liczę na konstruktywną krytykę (bo jak znam życie w ramach odwetu napiszesz "do bani, bo tak").

Nadal się dziwię jakim cudem to przeszło. Tyle na ten temat.

@down
O ropaniu magów słyszałeś? Jak napisał Uther92 cała potęga gracza leży w jego umyśle, którego, jak widać, niektórym tutaj brakuje Wystarczy zastanowić się przed klepaniem respa, nie wbijać się na chama.
Skoro dalej twierdzisz, że 20 kina i temu podobne "cosie" są w stanie zarobić na mint to powodzenia w ProPGowaniu w Tibii (ale na OTSie). Skoro poradnik się tu znalazł widać coś jest wart ... a to, że ty masz żal do adminów, że pomimo Twoich (ogromnych) starań Twój jakiś tam badziewiasty poradnik tkwił w propozycjach to już nie mój problem. Widać jestem lepszy, może mam lepszy umysł ? haha siła w umyśle 20 kina na mint, jedyne co on może pomyśleć to mhm ... kiedy umrę ... zal.pl proszę już nie komentuj, bo każdy Twój wpis to plecienie tego samego tyle, że na inne sposoby. Zajmij się swoimi poradniczkami i od mojego już odbij, bo naprawdę nie wiesz co znaczy konstruktywna ocena (zapraszam na wikipedie) i ostatnie to zaznaczę na grubaska 20 kina w mint nie ma czego szukać ! ciao :*
Originally Posted by Makrooo
.:: I am not nothing without tibiabot...xDD ::.
nUUBBa jest offline   Odpowiedz z Cytatem