Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 14:55   #741
albert0
Użytkownik Forum

albert0's Avatar

Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Warszawa

Imię: Drings
Profesja: Elder Druid
Świat: Titania
Poziom: 120
Poziom mag.: 70
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez saperowa Pokaż post
Ja mam mu płacić 150k ? Hah to ładnie macie ... Miałam powód żeby go ubić to go ubiłam, a jak Wy mnie ubiliście BEZ POWODU ( te mało combo przed dp ) to co płaciliście mi za blessy aola i expo ? Hah sami pisaliście, że ja padłam za nic a potem jeszcze musiałam płacić żeby móc grać ... Nie wiem po co się w ogóle wypłacałam bo widzę, że szukacie byle jakiego powodu żebym sobie już nie pograła ... Byłam w Partyzantach? Nie ! W wojnę też się nie mieszałam Shakować Dominiki też nie shakowałam ... także o ch** wam chodzi? To, że jestem z PsK To nie znaczy, że możecie mnie bić bez powodu nie? Nie mieszałam się do tego all tak samo jak Ripi ale jakoś i tak padłam ;]

@ Seq

"Byc moze ale nie za to ze zaplacila wam tylko za to ze wozila pizde pod dp i mnie wyzywala"

To do mnie? Ja woziłam pizde pod dp? Kurwa gadam coś na Twój temat? Nie więc nie pierdol na mnie a jak coś gadasz to mów grzeczniej i nie kłam bo ja sobie nie przypominam żebym Cię wyzywała ...

Cya Psk :**
Przykro mi; 150k Dark Erakir/Venore. lub siedz w pz / zbieraj ekipe ;>
albert0 jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.