Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 15:24   #2245
Kitiara
Użytkownik Forum

Kitiara's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2006
Lokacja: Poznań

Stan: Na Emeryturze
Imię: Aya Mao
Profesja: Royal Paladin
Świat: Azura
Poziom: 66
Skille: 84/55
Poziom mag.: 18
Kitiara ma numer GG 8218167 Send a message via Skype™ to Kitiara
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez motylanoga Pokaż post
To przykład nooa, który z kolegą 15lvl chciał zabic(?) xD 30knighta.
Tleniona = Kitiara Fox Riders
Jak widac noob po nicku Naoglądała sie za dużo japońskich kreskówek xD.Za dawnych dobrych czaśów ten naiwny noobek stracił z dmku Vampire Shield i Blue Robe, które sprzedałem jej koledze, pro czy coś w tym stylu. Pozdro także dla Immortal Drozdzik co pada regularnie.
Nie zapomne tez o Mioduchu co zabija kolegów rl swoimi noobami dla kasy i sie jeszcze dziwi, że moie "my friend is mioduch" "wejde na mioduhc iz zajebie ci main chara".

Kitiara (która zmienia swoje zdjęcia na photobucket.com na jakieś inne leszcze), Mioudch i reszta noobów skoro macie moje zdjęcie rl to zamieśćcie je TUTAJ. ;] JEDNEGO Z NICH AUTOBUS POTRĄCIŁ NA ROWERZE I OD TAMTEJ PORY WSZYSCY SA DO SIEBIE PODOBNI

http://s53.photobucket.com/albums/g4...ulitaBlond.jpg - hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah ahhahaahahhahahahaahhaahhahahaahhahahahahahahahaha hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha hahahhahahahahahhahahahahahahahahhahahahahahahahah ahhahahahahahahah ;P
"Kitiara fox riders" zal.br (o ile pmietam w wakacje mialas inne foto )

co do zdjęcia Mioducha to nie dam bo byłoby to zbyt chamskie ze względu, iż na tym zdjęciu jest jego brat -respekt Grzesiu

hahaha
Wan Wexetu, ale dlaczego nie dodałeś że tym noobkiem(Tleniona) zabiłam Cię na 23 lvlu ? Wstyd co nie? 23 knight zabity przez 10 sorca. Wystarczyło nie botować i nosić uhy.A swoją droga konto Kitiary~ od dawna nie jest moje.A gdybyś miał ochote do mnie pisać to pisz Aya Mao ;]
Swoją drogą gdy wtedy mnie okradłeś nauczyłeś mnie by wszystkim nie ufać.A zapewniam Cię gdy to zrobiłeś wiele nie straciłam.Swoją drogą jak cchesz "pooglądać" lub "powyśmiewać" moje fotki to dam Ci aktualniejsze;]
http://s140.photobucket.com/albums/r17/Aya_Mao/