Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 15:54   #34
Donas
Użytkownik Forum

Donas's Avatar

Data dołączenia: 09 08 2004
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Skoro dalej twierdzisz, że 20 kina i temu podobne "cosie" są w stanie zarobić na mint to powodzenia w ProPGowaniu w Tibii (ale na OTSie).
To w Tibii czy na OTSie? Zastanów się nad tym co piszesz.
Cytuj:
Skoro poradnik się tu znalazł widać coś jest wart ... a to, że ty masz żal do adminów, że pomimo Twoich (ogromnych) starań Twój jakiś tam badziewiasty poradnik tkwił w propozycjach to już nie mój problem. Widać jestem lepszy, może mam lepszy umysł ?
Skoro mój poradnik nie został przeniesiony, to jest jakaś przyczyna. Jednak widzę, że nawet się nie wysiliłeś, by go skrytykować, wątpię czy go przeczytałeś.
Cytuj:
haha siła w umyśle 20 kina na mint, jedyne co on może pomyśleć to mhm ... kiedy umrę ... zal.pl proszę już nie komentuj, bo każdy Twój wpis to plecienie tego samego tyle, że na inne sposoby.
1 post - ogólna krytyka poradnika
2 post - dobitne uzasadnianie moich stanowisk (bo widać krytyka w pierwszym poście była dla ciebie zbyt lakoniczna)
3 post - uświadamianie tobie pewnych racji odnośnie pisania poradników

Twierdzisz że mówię cały czas o tym samym, ubierając to jedynie w różne słowa? To przeczytaj te posty sobie jeszcze raz i się zastanów.

Cytuj:
Zajmij się swoimi poradniczkami i od mojego już odbij, bo naprawdę nie wiesz co znaczy konstruktywna ocena (zapraszam na wikipedie) i ostatnie to zaznaczę na grubaska 20 kina w mint nie ma czego szukać ! ciao :*
W drugim poście zacytowałem definicję konstruktywnej krytyki dokładnie z Wikipedii, więc nie mów, że nie znam znaczenia frazu.

Z każdym postem pokazujesz tylko to, że brakuje ci argumentów. Nie potrafisz sensownie skomentować moich wypowiedzi. Mintwallin jest pełne różnych budynków i można to wykorzystać, kryjąc się po rogach (przez co Mino Archery muszą podejść by uderzyć, a o to chodzi) czy też zamykając się w np. więzieniu czy tym sądzie (budynek od razu na południe po wejściu do mint) i bijąc moby jeden po drugim. Mino magi można ropnąć lub zamknąć w więzieniu, co jest w miarę proste i zwykle kosztuje ok. 4-5 uhów, zależy też od zręczności i szczęścia. Najchętniej nakręciłbym filmik, w którym ukazałbym ci przebieg takiego wypadu, jednak z paru powodów tego nie zrobię.

I będę nadal odpowiadał na twoje posty, w których atakujesz moją osobę czy moje racje, chociaż wiem, że przekonanie ciebie do moich poglądów graniczy z cudem. I gdy odpowiadasz na moje posty, chociaż zastanów się nad tym co piszesz.
Donas jest offline   Odpowiedz z Cytatem