Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Go0tic
PiS smierdzi  Za rzadow Kwacha lepiej bylo i do tego nie robil siary wygladem, wzrostem i wymowa za granica. Ja tam glosowalbym (bo jescze nie moge) na PO (jakby koalicji z PiSem nie bylo), SLD.A Lepper, Giertych, Kaczki i Rydzyk.... Stfu.
|
Masz jakies inne problemy zeby ich nie wybrac? Tak samo ja moge powiedziec ze nieche Kwasniewskiego bo on smierdzi i jest maly i wogole mi sie nie podoba. Wiele ludzi pisze na forach " kaczysnscy sa brzydcy, i wogole ta jego zona " to sa powody? My ich nie wybieramy po to zeby byli Miss Swiata ale po to zeby dobrze rzadzili. Nieiwem czy ktos z was ogladal film " Nocna Zmiana " Kurskiego. Tam sa pokazane wszysktkie przekrety w nocy teczek, jak walesa zdradzil Polske + Tusk + Kwasniewki. Film ten zsotal oddtworzony w TVN oczywiscie nie caly. Mozna go bylo obejrzec tez w Trwam gdzie zostal caly film odtworzony.
To dzieki media jak TVN kaczynscy traca poparcie, jak PiS byl w Koaliscji z Samoobrona to odrazu pojawila sie sexafera, w ktorej okazalo sie z Lepper jest niewinny, a tu juz koalicja i PiS traca poparcie. A to ze Ziobro zabiera sie za porzadki to bardzo dobrze, jakos nie widzialem u Kwasniewskiego takiego entuzjazmu aby dobrac sie wszystm do dupy..