Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Emef-Squn
Wydaje mi sie geo ze nie masz racji sam joinales do ss jak byli lepsi od swat teraz dostaliscie w pizde i ci pipke lekko zatkało z zazdrosci. Szafa , Jaga czy Staśko najebali lvle i teraz wspomogli Swat proste. Jakas guild musi byc potęgą wyslzo ze Swat wiec szacunek dla nich ,wiadomo ze Polacy nic juz nie zdzialaja na danerze wiec trzeba sie wymieszac - Amen
|
1. tylko że ten sam Szafa jakoś niedawno mówił, że nigdy do Swatu nie dojdzie

[ja mu tego za złe nie mam tego że doszedł, tylko nie rozumiem tego że jeżeli jest takim wspaniałym kolegą trzeba było im pomagać kiedy był środek wojny (szczególnie mam na myśli ten okres o którym mówi Lemiko co Swat dostał kilka razy z rzędu po dupie, wtedy tylu chętnych nie było) a nie po wojnie i kozaczyć MY wygraliśmy tą wojnę]tak sobie myślę że Szafa, Pogromca i Staśko gdyby wygrało SS teraz siedzieli by w SS (mogę się mylić) ale czego jestem pewien na 100% nie byliby ze swoim "kolegami" ze Swatu.
2. AHAHAHAAHAH nie wiem czy pamiętacie co ja mówiłem na temat Danery jakieś 8 miechów temu, jak nie no to przypomnę, w skrócie żeby nie powiedzieć że polacy są nikim [99.99%, dla mnie wyjątek jest jeden może 2(Roro i jeszcze może Lemiko który raczej nie pod względem lvl ale pod względem znajomości, ale mniejsza o to ;]] to powiem że mało znaczącymi postaciami

tylko że wtedy 99% forum zaczęło na mnie najeżdżać jakim to ja jestem ch*ujem, k*rwą co ja pierd*le gdyby tylko polacy chcieli to by panowali nad serwerem etc. nawet byli też tacy co mi grozili że wpadną do mnie na real LOL zapraszałem... nie przyjechali :S teraz nagle sami na to wpadliście?

nie chcę robić tu kolejnej kłótni tak ja wcześniej wspomniane 8 miesięcy temu, ale nie wytrzymałem i musiałem to napisać. Jeżeli myślicie, że 8 miechów temu byliście kimś ale, teraz jak Swat robi PG to nagle staliście się "mało ważni" to się mylicie :> [moje zdanie...] wtedy te 99,99% też było "mało znaczącą postacią" nie obrażajcie się na mnie i nie najeżdżajcie na mnie

a już na pewno nie że wpierdo*e ci na rl
zara będzie ss ;p
http://img58.imageshack.us/img58/93/ssyx7.jpg
proszę