Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 19:40   #17
Nadrill
Użytkownik Forum

Nadrill's Avatar

Data dołączenia: 25 10 2005

Nadrill ma numer GG 3764880
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Koper of Drawno Pokaż post
A od kiedy to w grach liczy się grafika ?
Od kiedy gry ewoluowały z tekstówek.

Cytuj:
GW to dla mnie tylko gówno bo jest 1 rasa i autorzy jej to byli pracownicy Blizzarda..
Boże, brak mi słów. Nie patrzę teraz na GW jako grę, ale czyjąś pracę, sposób na życie. Dla mnie ohydne jest pisanie o czyjejś pracy "gówno". Na dodatek to jest bezpodstawna, debilna ignorancja i dyskryminacja. Jak dorośniesz, może poczujesz, gdy ktoś na twoją pracę, w którą dużo włożyłeś "gówno". Szkoda, że w Internecie jest dużo osób, którym przyjdzie pełno popieprzonych pomysłów i bez skrupułów przelewają to na słowa.

Cytuj:
Pewno postanowili się zemścić na Blizzie że ich wylał i stworzyli taki shit..
Nawet czytać poprawnie nie umiesz. Jeśli by się chcieli 'zemścić', to bardziej odpowiednie byłoby zrobienie dobrej gry, udowadniając, że nie warto było ich zwolnić. Poza tym, proszę podać wiarygodne źródło informacji, w którym jest, że założyciele ArenaNet zostali zwolnieni z Blizzarda. 'Shit' jako określenie na cudzą pracę pisałem więcej wyżej.

Cytuj:
Mówią że WoW uzależnia. A popatrzcie na takiego Wardiego (_WrD_) on ma tapete z gw,plakaty z gw,gada tylko o GW,Ma motyw na komie GW itp...Wolicie GW bo was nie stać na WoW'a i doszukujecie się powodów jakichś na pretekst...
@down
Nie chodzi mi o to..Tylko że większość ludzi, którzy tu pisali wolą GW dlatego że nie trzeba płacić a Ja wcale nie mówiłem że mnie stać...
I co z tego? Też mam tapetę z GW, przy monitorze dumnie dynda plakat z GW, w salonie mam kalendarz z GW(moja mama go zawiesiła, żeby nie było "chory fan"), gadam sobie o GW, a z komórki nie korzystam na tyle, aby ustawiać motywy. Jeśli chodzi o mnie, mam wszystkie części i zamawiam jutro następną(w sumie 500 zł, tyle co WoW i ok. 9 miesięcy abonamentu). Jakim prawem masz osądzać ludzi, że na coś ich nie stać i są gorsi? Ciesz się dziecko, że tobie rodzice płacą za Internet(jeśli tak nie jest, zwracam honor)i inne wygody. Nie będę wspominał o tym, że starasz się ośmieszyć osobę, z którą rozmawiałeś. Naprawdę, u mnie za takie coś byś dostał w dziób. Chamstwo, nic więcej. To, że gra jest BEZ abonamentu była zaletą pod tym względem, że nie mam czasu siedzieć po 10h przy komputerze i grać(ty pewnie masz ten komfort), nie jestem zobowiązany. Płacę tylko za grę, a nie za to, że będę chciał w nią w miesiącu pograć(chore, tak samo jak naliczanie minutowe kiedyś i teraz). Na następny raz zastanów się, co piszesz.
Nadrill jest offline   Odpowiedz z Cytatem