Temat: Wojna
Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 19:47   #2627
Sesef
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 11 2005
Lokacja: Warszawa

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slait Pokaż post
Masz jakies inne problemy zeby ich nie wybrac? Tak samo ja moge powiedziec ze nieche Kwasniewskiego bo on smierdzi i jest maly i wogole mi sie nie podoba. Wiele ludzi pisze na forach " kaczysnscy sa brzydcy, i wogole ta jego zona "
Moje poglądy na temat Kaczyńskich zostały wyrobione za czasów kiedy został Prezydentem Warszawy, czyli dużo wcześniej za nim został Prezydentem Polski. No nic te jego wymiany ekipy po zostaniu prezydentem wawy skutkują nienawiścią rodziny do Kaczynskiego. Tak więc podczas wyborów nikt na PiS nie zagłosuje, na Giertycha też nie na Leppera tym bardziej to tylko praktycznie PO zostaje. Dlatego proszę nie mów mi tu że mi tu TVN mózg przeprał, że mam głosować na PO

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Slait Pokaż post
A to ze Ziobro zabiera sie za porzadki to bardzo dobrze, jakos nie widzialem u Kwasniewskiego takiego entuzjazmu aby dobrac sie wszystm do dupy..
ok porządki się zgodzę, bo prawda jest taka że każda partia jaka dojdzie do władzy to pierwsze kilka lat musi wpierw na swoje dobytki zarobić tak było zawsze i tak będzie. Tylko dla czego nie szuka przekrętów w swojej partii

sesef: 11,386 Points (Rank: #269,651)

Join World Community Grid today!

Twój komputer w służbie nauki - obliczenia rozproszone, pomóż znaleźć leki na różne choroby.

Jak dołączyć do WCG dowiesz się pod tym linkiem: http://www.boincatpoland.org/wiki/Instrukcja_BOINC-WCG
Sesef jest offline   Odpowiedz z Cytatem