Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 20:06   #62
Van ent
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 31 07 2006

Brak ikony

Cytuj:
Nie gram juz od dawna na azurze
Cytuj:
Ale z Ciebie kretyn siera,co za ruznica czy wanted czy swe przy wladzy,ten i ten PA,dopuki,doputy beda grali i beda przy wladzy tacy gracze jak drazharm,urbexx,minavand,falzer,patanou,marjola,ma rshall i wielu innych smieci znanych ze swoich umiejetnosci zdejmowania stuffu z niewinnych graczy Azury,niektorzy z wanted(nieliczni)starzy graczy to naprawde osoby na poziomie nie praktykujace zasad(PA)obowiazujacych w wanted,tacy jak dragoholikus czy farmazon to sa luzz chopaki.Nie jestem ani za wanted ani za punishers,jestem za Defenders of fangorn
Jak tutaj i tak nie grasz to po co sie wypowiadasz??
Defenders of fangorn jest tam wogole ktos w tej gildi ??
a tak na serio to co nas to obchodzi ile gra osob na Sirkiksie??dla mnie może nim grać cały blok
Teraz pytanie do Ciebie: Wszystkich tak sprzedajesz??

I ostatnia rzecz do Ciebie.Pavvulonik tylko napisał swoje zdanie na temat wojny kogo by wolał żeby wygrał nie musisz go zaraz od kretynów wyzywać.... jeżeli nie zgadzasz sie z jego zdaniem to napisz swoje a nie wyzywasz jak 5 letni dzieciak (chyba ze masz 5 lat to sory i przerpaszam wszystkich 5 latkow co ich uraziłem )
Jeżeli nie potrafisz się wypowiadać na dany temat albo masz pisać takie głupoty jak do tej pory to mam dla Ciebie rade wyjdź i nie wracaj....
Van ent jest offline   Odpowiedz z Cytatem