Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Van ent
Jak tutaj i tak nie grasz to po co sie wypowiadasz??
Defenders of fangorn  jest tam wogole ktos w tej gildi  ??
a tak na serio to co nas to obchodzi ile gra osob na Sirkiksie??dla mnie może nim grać cały blok 
Teraz pytanie do Ciebie: Wszystkich tak sprzedajesz??
I ostatnia rzecz do Ciebie.Pavvulonik tylko napisał swoje zdanie na temat wojny kogo by wolał żeby wygrał nie musisz go zaraz od kretynów wyzywać.... jeżeli nie zgadzasz sie z jego zdaniem to napisz swoje a nie wyzywasz jak 5 letni dzieciak (chyba ze masz 5 lat to sory i przerpaszam wszystkich 5 latkow co ich uraziłem  )
Jeżeli nie potrafisz się wypowiadać na dany temat albo masz pisać takie głupoty jak do tej pory to mam dla Ciebie rade wyjdź i nie wracaj....
|
jak gralem na azurze to ty jeszcze w pampersa srales,to ze tu nie gram nie jest argumentem dla Ciebie ze nie moge miec wlasnego zdania,pavullonik w rl to moj sasiad i zapewne sie nie obrazil za ''idiote''a ty co? obronca ucisnionych?nigdzie na forum nie jest napisane ze nie mozna krytykowac pogladow innych uzytkowikow,a moze jest?to mi pokazesz,bo jestes super forumowy wymiatacz zapewne,jesli ja mam 5 lat to ty jeszcze z lona matki nie wyszedles.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez tajemniczy111
@Gammbler
o0 Falzer mialby byc PA ? ;p omg przeciez ten typ nigdy locka nie lapie.
@Garamm
Z wronem nie mam zadnego kontatku, aby mu pogratulowac "inteligetnych" kolegow, ale jezeli sie z nim spotkam to nie omieszkam o tym wspomniec.
Skoro wron Ci tak to opowiedzial, to napewno wspomnial ze mam na imie Jacek a nie jakis tam Radek, ale to niewielka roznica co nie ?
Graj sobie na tej Obsidi, zrob sobie po raz kolejny 50 lvl ( ktory to juz swiat z koleji ?) i nie udzielaj sie czyjs temat jezeli nie masz bladego pojecia na ten temat. I wiecej nie mam zamiaru sie z toba uzerac.
@Van
zawsze znajdzie sie jakis idiota, ktory probuje kazdemu narzucic swoje zdanie.
|
No dobra jacek,h2noobie,zapomnialem jak sie nazywasz,moze dlatego ze o imionach kretynow lepiej zapomniec,przynajmniej mialem ten 50 lv,a ty jaki lv sam wbiles?sam,nie z kikiem,20-30lv?,nawet takiego nie wbiles,bo przez ccale swoje tibijskie zycie szarowales z kims postacie,chyba z calym luban teamem sharowales,bez kika bys byl nikim,tyle ci powiem.