Zobacz pojedynczy post
stary 19-08-2007, 22:04   #20
Shiray
Użytkownik Forum

Shiray's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Płock

Imię: Volrin
Świat: Deathwing
Shiray ma numer GG 7709820
Domyślny

Niestety, ale część osób głosujących w sondzie, wybierają GW tylko ze względu na to bo grafika jest ładniejsza (chociaż wcale nie o wiele), a w rzeczywistości w żadną z tych gier nie grali.
Zapamiętajcie - GW nie ma prawa nawet równać się z WoWem.
Ten ogromny świat, grywalność, full przedmiotów, klimat, bossowie, instancje, pełno klas i ras do wyboru, dwie frakcje - obecnie nie ma to żadnego rywala.
Dodatkowo w nastepnym dodatku (Wrath of the Lich king) maksymalny poziom postaci zostanie podniesiony do 80, podczas gdy w GW wynosi on zaledwie 20.
Powstaną podatne na zniszczenia budynki, nowe tereny i nowa klasa (Death Knight).

Dopiszę jeszcze to, że sam WoW był uważany za przełomowo ogromny świat, a w pierwszym dodatku już powiększył się on ponad dwa razy.

Guild Wars + inne MMORPGI < WoW - takie jest moje zdanie.
Jeśli ktoś jest innego zdania to proszę je uzasadnić, bo jakoś nie mogę zrozumieć czegoś w stylu "Grałem, ale nudne - GW lepsze".
Także stwierdzenie, że WoW jest gorszy, bo ma lekko gorszą grafikę uważam za bezsensowne.

Ostatnio edytowany przez Shiray - 19-08-2007 o 22:13. Powód: "Dark" na "Death" xD
Shiray jest offline   Odpowiedz z Cytatem