Cytuj:
Oryginalnie napisane przez nUUBBa
Dopiszę coś:
1. Poradnik dla ludzi chcących zarobić na 100% (nie stracić lootbaga przez złodzieja - parcele i loot w bp = 100% zarobek bez żadnego ryzyka !)
|
Nigdy nie ma 100% na stracenie lootbag'a. Nawet najlepszy spec od robienia lootbagów może popełnić błąd lub znajdzie się od niego jeszcze bardziej sprytniejszy gracz.
Cytuj:
3. Panów krytykantów zapraszam do napisania swojego poradnika z tymi brakującymi elementami, życzę powodzenia i miłego czytania bezsensownych ocen negatywnych (szacunek dla osób oceniających mnei negatywnie, ale z dowodami konkretniymi)
|
Mam parę poradników. Jak widać tworzę co raz lepsze, a dlaczego? Tu masz odpowiedź. Każdy post z negatywnymi opiniami przeanalizowałem sobie. Nie musiał być poparty dowodami, ponieważ brałem sobie to na "chłopski rozum". Niestety widać, że Ty go nie posiadasz. W dodatku nie potrafisz przyjąć krytyki na siebie i przyznać się do błędu. Poza tym, nikt Ci w życiu nie będzie wskazywać błędów z mocno popartymi dowodami.
Cytuj:
Panu up dziękuję za pomoc w uświadamianiu kilku noobów z tego forum 
|
Zapoznaj się ze znaczeniem słowa "noob" i dopiero wtedy zacznij go używać.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dziki_Osiol
poradnik całkiem niezły,znalazłem tylko 1 literówkę.a w dodatku uśmiałem sie z odpowiedzi co niektórych "proplajeruff".
dwudzieste knajty bijace powiedzmy mino maga + 3 archery + reszte szituff?
xD
jak dla mnie 9/10,trzymaj poziom 
|
Spójrz w lustro, jak myślisz kogo zobaczysz? "proplajera", którym jesteś TY! Nie będę pisać tego samego. Przeczytaj wcześniejsze posty.