"Jestem pewny, że miecz ten leży ukryty w skarbcu Rycerzy Koszmaru pod Spustoszonymi Równinami. Planuję ekspedycję tam, aby pokonać Bezlitosną Siódemkę, ale najpierw muszę ocalić świat."
Według mnie, to ma coś wspólnego z Dreamers Challange Questem - Nightmare Knights / Brotherhood of the Bones - są to dwa zakony do których można przystąpić po jego wykonaniu. A co do The Ruthless Seven to może w przyszłych update'ach może być wprowadzony jakiś nowy raid na PoH, ale to tylko moje przypuszczenia. Na pewno CipSoft nie doda całego questu w jednym update bo to jest zbyt wiele roboty. Tą wieżą wspomnianą w książce może być równie dobrze KWT jak i wieża Ferumbrasa. Można by tak było spekulować bez końca z czym kojarzą sie poszczególne rzeczy wspomniane w książce, ale to i tak prawdopodobnie nic nie da bo Excalibuga po prostu nie da się jeszcze zdobyć , a to z tego powodu że trzeba będzie najprawdopodobniej zabić demony wchodzące w skład The Ruthless Seven a do dzisiaj na normalnych serwerach nie było ani jednego demona z owej siódemki. I tak pewnie nie bylibyśmy w stanie ich jeszcze zabić bo są zbyt silne, sam Ghazbaran prawdopodobnie summonuje/respi się z około 5 deathslicerami, 2 juggernautami, 2 furiami i demonem [takie dane są podane na erig.net]
Edit.
Jeżeli PoI zostało stworzone przed stworzeniem tego całego questa to całkiem możliwe jest to, że sale wspomniane w książce to są sale z PoI, a demony z The Ruthless Seven właśnie tam się pojawią.
21:34 Studyerr [66]: whatever happened to sex drugs and rock n'roll, now we just have aids crack and techno
00:01 GM Mayhem on Secura [2]: I wonder why my stmina doens't go down when I hunt botters..?
Ostatnio edytowany przez -Veris- - 20-08-2007 o 00:28.
|