Co tak pozno po tego stafa ?

Ja juz chceeeeeeeee

To sobie czasniemy Ss-kaz fuull beggarem oh yeah xD but dasz rade dojsc ? ;> bede sie wozil z beggarem a potem maybe maybe jakis barbarianek xD a moze asasinek ;p female ma malo fajnych addonow ;/ No chyba ze noblewoman ale 300k w plecy ;/ W sumie sie zobaczy

Oj axe axe jak mogles rsa wbic no wiesz co ;p To teraz ty mi bedziesz stawial monka a soca zrob na osobnym koncie
@seba
ja mowie o charze do pk nie do grania normalnie do grania 4 fun to ja mam swoja ace i gram normalnie 0 bota

bo gra na bocie nie robi frajdy. A tego kina to wbije lvlik i mozna peczyc dla zysku np brow w nocy albo jakis swe low lvli zeby nie wzrastaly w sile tak jak swe bija nas.. zebysmy nie wzrastali w sile mowiac masz ten 100+ lvl i masz wiekszy respect u takich wiekszych lvli jak i twojego lvla wiec ja majac ten 38 lvl to mnie chca huncic wiecej ludu niz ciebie bo ja to padne na 2 sd od sorkow wiec coz lepiej ubic 38 polaka niz 101 polaka ktory ma zawsze szanse uciec a ja co narobie ? 38 lvl bez boh 0 kasy na uhy jeszcze sie tritzowi trza splacic

(thx tritz :*) i jazdunia