@up
Tak, tak, ale to wszystko dzieje się na arenie, prawda?
WoW ma klimat! KLIMAT! Klimat i grywalność. To głównie dzięki temu jest lepszy.
Powiedz mi czy poza arenami jest gdziekolwiek PvP w GW? Czy poza miastami można spotkać innych graczy? (oprócz tych w party). GW nie ma tego klimatu, wolności gry, walki w każdym miejscu i świetnych instancji. Dlatego według mnie nie ma co tej gry w ogóle porównywać do WoWa : ) Dodam, że nie sugeruję tu, że GW jest złe. Uważam je za prawdopodobnie drugiego najlepszego MMORPG po WoWie. Ale - sam zauważ - w WoW gra kilka milionów więcej ludzi niż w GW, nawet jeśli jest on płatny. Niektórzy zaś uważają GW za lepszą rzecz tylko dlatego bo odstrasza ich abonament za WoW (nie mówię tutaj o wszystkich) - ba, nawet już przez to spojrzeć na grę nie chcą, tylko za GW się zabierają od razu. Ile razy w necie widzę teksty typu "GW jest lepszy bo bez abonamentu". Na prywatnych serwach możecie grać. (przynajmniej żeby zobaczyć jak to jest)
Btw. GW2 jest do dupy, bo jest gorsze od WoWa 5.
To jest dokładnie twoje myślenie. Nie pisz mi tutaj, że GW 2 jest lepsze od WoW, bo GW 2 jeszcze nie ma. Kiedy wyjdzie, porównasz je z przyszłą wersją WoWa.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kioshiro
Nie grałeś nie wypowiadaj się.
|
Nie grałeś w GW 2 - nie wypowiadaj się.
Zostańmy przy GW vs. WoW.
Edit:
Właśnie zobaczyłem, że GW 2 wychodzi pomiędzy 2009 - 2010. Tym bardziej nie mamy o czym rozmawiać : )
To tak jakbyś w 2004 porównywał Half Life 2 do Crysisa i mówił przez to, że jest słaby.