Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2007, 15:33   #39
Shiray
Użytkownik Forum

Shiray's Avatar

Data dołączenia: 12 01 2005
Lokacja: Płock

Imię: Volrin
Świat: Deathwing
Shiray ma numer GG 7709820
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir Tibiak
Spadłem z krzesła.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nadrill
Lol...
Może i nie są najlepiej zbalansowane, ale możecie chociaż uzasadnić swoje zdanie i napisać dlaczego według was jest aż tak bardzo źle.
Ale proszę litości - nie pierdolcie mi, że mag jest 10000000000000000000000x lepszy od wara ;/

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kele
Jeżeli powszczechnie uznamy Pacmana za strzelankę, niezależnie czy jest ona strzelanką, to można będzie porównywać go z Counter strikiem?
Ehh, zastanów się co piszesz ;/ Twoje porównanie w tym przypadku jest błędne.
Pacmana za strzelankę uważać nie można, a Guild Wars do MMO jakoś podciągnąć jednak się da...
I powtarzam jeszcze raz - nie ja zacząłem porównywać GW do WoWa. Zaczął to twórca tego tematu, więc nie wiem dlaczego czepiasz się właśnie mnie. Bo podałem argumenty, które pokazują, że WoW jest lepszy od GW? A, że tobie się to nie spodobało to stosujesz bezużyteczne w tym temacie powiedzenie, że tych gier nie można ze sobą porównywać (chociaż i tak pewnie uważasz GW za coś lepszego).
I tak - jeśli nie chcecie - proszę bardzo, możemy przestać porównywać, jak mówicie, dwa inne gatunki gier. Pozostajemy więc przy tym, że MMORPGi mają lepszy o klasę od CORPG klimat. Jeśli nie - napiszcie dlaczego.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh Asakura
IMO cały temat jest bezsensu. Każda gra ma swoich fanów i każdy fan będzie bronił swojego obiektu adoracji, to normalne. Jeśli uważam, że np. GW jest lepsze niż WoW, to możesz podawać najróżniejsze argumenty, a ja i tak się nie przekonam. Po prostu - o gustach się nie dyskutuje.
Dokładnie o tym samym pomyślałem, jednak ja nie chcę nikogo z Was do WoWa przekonywać. To oczywiste, że każdy może lubić to co chce. Ja chcę tylko podać argumenty, które ogólnie ukażą wyższość WoWa nad GW. Jeśli, któryś z fanów GW jest przeciwnego zdania - to proszę napisać także coś sensownego (i prawdziwego).
Piszę jeszcze raz. Lubicie GW - proszę bardzo, szczerze mówiąc nie obchodzi mnie to, nie chce wam narzucać WoW i nie każę wam w niego grać. Nie od tego jest ten temat. Tutaj poprostu piszemy prawdy o WoWie i GW oraz staramy się te gry do siebie porównać, aby zobaczyć która jest lepsza.
Shiray jest offline   Odpowiedz z Cytatem