Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Georgesso
Kurwa usuwacie posty ja pierdole boli was to, że sobie tu piszemy? qrwa jedyne miejsce, które czyta większość polaków z danery
weźcie się jebnijcie w łeb i przestańcie tracić czas na usuwanie postów (ważne rzeczy) a jak tak bardzo chcecie screena to zaczne wklejać ciągle to samo i się odpierdolicie
Spodziewam się konsekwencji ale tak dłużej nie może być... nie podoba się co tu piszemy to nie klikajcie na link "only danera" i tyle z mojej strony
Chcecie to mnie zbanujcie (poraz kolejny) mam to gdzieś ..I..
|
Drogi kolego, jeśli będzie się tu toczyła kulturalna dyskusja to żaden post nie zostanie usunięty. Jeśli natomiast w każdym poście lecą jakieś bluzgi to wybacz, ale na tym forum taka sytuacja istnieć nie będzie. Zadaniem moderatorów jest pilnowanie porządku na całym forum i nie ma sytuacji, gdy jakiś temat zostaje bez 'opieki'. Czy jeśli rozmawiasz ze swoim rówieśnikiem to też co drugie słowo używasz jakiegoś przekleństwa? To chyba tylko świadczy o Twoim poziomie. W ten sposób wyrabiasz sobie zdanie u tysięcy użytkowników tego forum. Oczywiście, zaraz powiesz, że masz w dupie co myśli o Tobie jakaś osoba, której nie znasz. Tylko pomyśl, że po drugiej stronie ekranu też siedzi osoba zbudowana z krwi i kości, która ma uczucia i po której nie można jeździć.