Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2007, 21:18   #180
Beli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lublin ( a raczej okolice )

Profesja: Elder Druid
Gildia: Inter~
Świat: Arcania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Beli ma numer GG 69 ;)
Domyślny

Hmmm, troche mnie tu nie bylo wiec moze zaczne od poczatku i dopowiem kilka slow od siebie.
Wiec tak, turtle chcac koniecznie wywolac wojne nie musieli zabijac (probowac zabijac) wszystkich rl achmeda, tych ktorzy niby spiskuja przeciwko nim tylko poczekac do tego jeb*nego wrzesnia jak bysmy mieli troche czasu i lepsza organizacje bo nie gramy w tibie zeby odreagowac swoje rl zycie (w przeciwienstwie co do niektorych czlonkow dpft i sf ale nie bede ich wymienial poniewaz kazdy zna ) tylko gramy dla zabawy (oswiadczam ze moge sie klepac do 1 lvla) nie zalezy mi na lvlu tylko na honorze ktorego brakuje dpft.
P.S powinna byc korekta w wypowiedzi lamusa za co dostalem hunta wiec wyjasnie ta sytuacje: idac sobie ze statku na edron do dp przebiegl kolomnie damoon, widzac ze wraca wrzucilem utamo od razu lapiac sd na klate :| to wyrwalem szczote z gran hurem do dp i pytalem sie za co mnie bije ( w tym momencie arcash ubral moj outfit). (Moze wkleje rozmowe)

Channel saved at Mon Aug 06 23:23:56 2007
22:51 Belial Assassin [93]: can u tell me why u attacked me ?
22:51 Damoon [173]: You dont know?
22:51 Belial Assassin [93]: I don't know
22:51 Belial Assassin [93]: i'm not achmed
22:52 Belial Assassin [93]: I want know reason
22:57 Belial Assassin [93]: CAN U TELL ME THAT ?
22:58 Damoon [173]: you have his outfit
22:58 Damoon [173]: walk with him
22:58 Damoon [173]: and pk with him
23:00 Belial Assassin [93]: LOL ? with who pk? with who walk ? they are hunted since 2 weeks

Takze reason byl uzgadniany (?) po biciu mnie a nie przed (Damoon chyba nickow nie umie czytac xD)

@poll
Wielkie dzieki ze Lamus w koncu po tylu dniach namawiania zdecydowales sie jednak wrocic do tibii ( a nie ogladac transformersy xD) i wywolac ta wojne.
Wpadaj trzeba teraz "kilka" litrow za SB wypic bo wczesniej tylko za BOH pilismy 15 L.

@Kayetan
Umiesz w koncu liczyc do 4 ?

Jeszcze raz przypominam ze w tej wojnie nie chodzi o wygrana
Beli jest offline   Odpowiedz z Cytatem