Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2007, 20:55   #12
Scobel
Redaktor

Scobel's Avatar

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: IR/PL

Stan: Początkujący
Imię: Nenagh
Profesja: Rookstayer
Gildia: AoR
Świat: Nerana
Poziom: 57~
Skille: XX/YY
Poziom mag.: 0o
Domyślny

Ejj no tak mu o all piszecie a nie napisaliscie o tym ze wejsc na ram nie da sie dokupic. Jakie a teraz ramy bo moze miec 1 lub 2, a jak chce stare z nowymi polaczyc to chyba inna bajka nie ?? Ja bym poscil 2x1Gb w Dualu, przy grach az tego nie odczujesz ale przy pracy na kompie napewno - szybciej laduja sie procesy pewne.

Co do grafiki to bym wszedl w ta sprawe dopiero po 2-3 miesiacach jak pojawia sie grafy pod 10 D. Wtedy jak ktos juz pisal te na 9 napewno stanieja.

Co do zasilacza na bank ma NoName - jesli bedziesz przy nich podkrecal procka, wszyscy zyczymi ci powodzenia ...

Co do grafiki jeszcze to ja bym sie aktualna pobawil otworzyl na wiekszailosc podotkow, moze u niej tez jest mozliwosc lekkiego podkrecenia - a czasem i duzego.

Procka przy standardowym chlodzeniu nie dal bym wyzej niz 2.76. Po co ryzykowac, a roznic nie bedzie az tak wiele.

Wszystko zalerzne jest od tego jaka kasa dysponujesz. Ale jesli starego kompa nie bedziesz sprzedawal a kase masz pod reka to ja bym sie bawil starym w podkrecenie jak sie spali idziesz do sklepu po nowy ...

To napisał Scobel z Altaron Team.
Scobel jest offline   Odpowiedz z Cytatem