Bota bym mogl ustawic ale dla mnie to nie o to w tej grze chodzi ;S raczej wole miec satysfakcje z mojego lvla.. to nie problem byloby zrobic nawet new chara i wlaczac zeby ciagle gdzies tam expil.. ale nie masz pozniej satysfakcji ze to ty ten lvl zrobiles..
a co do pvp brow.. no tak.. gdyby mu neylee nie pomogl to by go zabili.. no to znaczy ze ze 15 hlvli nie moze zabic 1 40 lvla gdy przyjdzie drugi i mu pomoze o.O Jakby br mieli dobre pvp to taki shortys padalby jeszcze przed tym jakby kogos zabil..
Edit:
Co do tego open battle to faktycznie byla nooberska akcja i to byl tylko glupi pomysl Kilalli.. ja od poczatku mowilem ze to glupota tymbardziej ze bylo ich duzo wiecej od nas online.. dlatego wlasnie tam nie poszedlem...
a co do tej odwagi to moze i masz racje... Ja na 140~ lvlu balbym sie ustawiac na boota tymardziej takiego co na kazdy msg odpowiada "sorry man i can't talk now" nom ale w sumie jak oni tak wbijali od 1 lvla to moze to i mniejsza strata dla nich.. tymbardziej ze bija to w tyle osob ze jak bedzie deleted to za 2 miechy znowu bedzie 100+...
Ale smieszy mnie to ze niby FFU wiekszy noob od FTP bo jak patrze na lvle i na fragi to nie wiem jak to sie stalo ze byl remis

i to jest kolejny dowod sux pvp Brazoli ;]