Zobacz pojedynczy post
stary 20-08-2007, 22:27   #279
Piotrek Marycha
Użytkownik Forum

Piotrek Marycha's Avatar

Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo

Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
Piotrek Marycha ma numer GG 7952466
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez mezowski86 Pokaż post
Sprawa wygląda prosto. Knight ma tańszy exp, natomiast sorc/druid ma szybszy exp, lepsze hity, jest mocniejszy do pkowania.
wlasnie qtfa sprawa ma sie tak ze sorc do <80 lvl NIE MA szybszego expa, chyba ze przy wascie takim ktory kompletnie wypacza sens szybkiego expa bo doliczajac czas zbierania kasy do samego "pgowania" sorcem to czas calkowity jest znacznie wiekszy niz u pala/knighta
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kojotes Pokaż post
Jakiś czas temu biłem trochę smoków, z ciekawości nagrałem film i wyciągnąłem średnia z hitów: średnia z royal speara wyniosła ~130 dmg, max hit 286, missy stanowiły 15-16% ataków.
Jak by to wyglądało u sorca na moim lev? Atak energetyczny ingorujący obronę, 300/350 dmg na turę (2x vis + różdzka zanim ja rzuce choć 1 speara) uwzględniając leczenie, max hit zapewne w granicach 120-180, a missy? 5? 10% jak ma zły dzień i patrzy jednocześnie w tv?
aha, no ale jeszcze moze bic z sd! albo UE! zabije takiego draga napewno ze 3-4 x syzbciej niz ty... ale chyba nie ma z tego wniosku ze sorc expi 4 x szybciej?
W tym udupieniu sorc nie chodzi o jego slabe hity czy inne duperele, tylko to ze to jest udupienie ekonomiczne, mowicie ze do 70 lvl nic sie nie zmienia, a otóż zmienia sie! Zmieniaja sie palki i knightci, a jezeli standart expienia palka i knighta galopuje do przodu, a standart expa sorca stoi w miejscu ( a pozniej nawet cofa sie) to nie mozna mowic ze sorc sie nie zmienia
Stojąc w miejscu - cofasz sie

Ostatnio edytowany przez Piotrek Marycha - 20-08-2007 o 22:29.
Piotrek Marycha jest offline