@Kogutt
Zgadzam się w zupełności. Profesje pod względem możliwości zdobywania expa nareszcie są całkiem zbalansowane. Pod względem możliwości PG- jako tako. A co do ekonomii.... w tej chwili nie ma żadnej balansacji. Jednak opinie magów na temat update spotykają się raczej z negatywnym odzewem, ponieważ w większości są to opinie nieuzasadnione i nieuargumentowane. CO innego narzekać że jest źle, bluzgać, wyzywać, spamować, zarzekać się, że się kończy z Tibią, a co innego jest normalna dyskusja z sensownymi argumentami i uzasadnionymi wnioskami.
Gdyby powstał na Tibia.com temat "Vocation balance. Underpowering of mages" podobny do tego, który zrobił Baldore o rycerzach i który miał chyba 9.000 odpowiedzi, czyli logiczne przykłady i prawdopodobne rozwiązania sytuacji, a nie wszechobecny flame, to napewno wypowiadaliby się za nim nie tylko magowie, ale i cała reszta.
@Kyrfal
Nie odeślę Cię na Google, nie wyśmieję ani nie zbluzgam, po prostu wytłumaczę łopatologicznie, że moja odpowiedź do użytkownika papik1992 miała charakter czysto ironiczny. On stwierdził, że paladyni powinni mieć wzór na siłę magii postaci: 0.0001 LVL* 0,05 Mlvl . Ja z ironią odpowiedziałem na tą niedorzeczność, powołując się do wzoru paladyna zakorzenionego w RPG, że podobny sens miałoby przekwalifikowanie tej profesji na ów wzorzec.
Pozdrawiam i doradzam korzystanie z klawiszy ALT, SHIFT, stosowanie znaków interpunkcyjnych, odpowiednie argumentowanie swoich opinii oraz wyrażanie emocji w dojrzalszy sposób.
Pozdrawiam raz jeszcze.
|