Hmm...Od czego by tu zaczac? Chyba na poczatek wypadaloby sie przywitac, siema Macku,siema Jacku, siema Lukaszu, siema Radku i siema Darku! Teraz kilka wyjasnien dotyczacych osob zainteresowanych (osoby nie zainteresowane moga nie czytac [zeby nie bylo, ze nie na temat]) Najpierw temat obsidi. No i co z tego, ze on przeniosl sie na obsidie? Ja tez tam gram i wcale mi nie przeszkadza to zmienianie serwerow, przynajmniej jest ciekawie bo zawsze sobie pobede w jakiejs wojnie no a potem zostane hunted

Jak bede chcial zrobic sobie postac na dluzej to zrobie na azurze (o ile w ogole bede mial jeszcze czas na gre) bo jest to serwer na ktorym moge miec silnego protekta (pozdro darki i radki

). Teraz odnosnie tego braku kontaktu: jak bys chcial to bys sie mogl skontaktowac, mam te same gg od kilku lat wystarczy spytac sie np pigmeja ^^ i juz bys je znal. Teraz odnosnie sharowania. Liman napisales, ze nie lubisz sharowania to dlaczego teraz sharujesz? Ja lubilem sharowanie dopoki z winy pewnej osoby nie stracilem dostepu do deaz'a...(wiem, ze oddasz mi kase ale wiesz zawsze zaluje troche tego chara bo moglem nim pohasac w wojnie, przed updatem przydalbym sie bardziej niz berserker). Wracamy do kiksa. No i co z tego, ze char ma 2 ownerow? Zarowno kiko jak i jacek duzo wlozyli w ta postac i gdyby np gral nim sam kiko to nie wiem czy ta postac mialaby teraz chocby 100 lvl gdyz kiko zalamal sie po 3 deathach i przez kilka miechow postac byla retired dopoki jacek nie wpadl na to, ze mozna se pograc tym charem i wbil nim chyba z 90 albo tam 85. No i trzeba tutaj jeszcze wspomnac, ze h2noob z luban teamu to sharowal tylko z kikiem i to tylko na sirkiksie. Dobra to chyba wszystko co mialem do powiedzenia.
Ps: Gang okrutnych G sie rozpadl i teraz sa 2 odlamy ^^ ale wiesz liman jak sie polocza znowu to ja bym na twoim miejscu s*******al do australii.
Pps: Ile w ogole jeszcze osob z lubania gra w tibie?