Temat: Ban ;/
Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2007, 16:19   #10
Theatos_Kyth
Użytkownik Forum

Theatos_Kyth's Avatar

Data dołączenia: 21 06 2007

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Gildia: Divines
Świat: Refugia
Poziom: 220
Skille: 97/86
Poziom mag.: 9
Domyślny

A wiec panie Ryba

Po 1. nie nalezy mi sie ban na miesiac bo nie jest on szkodliwym linkiem, a za reklamowanie nalezy sie na 7 dni.

po 2. oczywiscie sprawdzaja co jest umieszczone na stronie, zdaza sie ze ban ( wysylanie linkow ) jest za probe wyludzenia hasla, ale tez za inne niedozwolone rzeczy

po 3. gram w tibie kilka ladnych lat, postac ta posiadala senior tutora i znam doskonale zasady

po 4. nie napisalem posta z prosba o skrytykowanie mnie badz przedstawienie mojego bledu, bo wiem ze w tym przypadku mam racje.

po 5. Segalczuk pomogl mi bardzo, w przeciwienstwie do ciebie i nie interesuje mnie jego ortografia, badz styl pisowni. Informacje przekazal i szanuje go bardziej od ciebie.

po 6. (prosbe kieruje do wszystkich) jesli ktos chce napisac posta tego typu co Ryba to niech wcale nie pisze, nie chce sie denerwowac zdaniami ludzi, ktorzy za przeproszeniem gow*** wiedza, a najwiecej mowia.

btw

Apart from this, any attempt to steal a player's account data such as spreading links in the game or on the website meant to trick other players into downloading a key logger will lead to a long account banishment or even to the deletion of your account.

tlumaczenie:

każda próba kradzieży informacji o koncie innego gracza taka jak rozpuszczanie linków w grze albo na www żeby oszukać innych graczy żeby ściągali key loggera, prowadzi do długiego bana albo nawet wykasowanie twojego konta

jesli umiesz czytać ze zrozumieniem i jestes na tyle bystry to kapnal bys sie, ze ten link nie byl związany z zadnym virusem ( pisalem to wyrzej kilka razy )
18:31 Kwadratus [185]: NAUCZYLEMM SIE NOWYCH
18:31 Kwadratus [185]: SLUW NA ANGIELSKIM
18:31 Amin Ascril [173]: a na polskim?

Ostatnio edytowany przez Theatos_Kyth - 21-08-2007 o 16:34.
Theatos_Kyth jest offline   Odpowiedz z Cytatem