Temat: Ban ;/
Zobacz pojedynczy post
stary 21-08-2007, 16:50   #11
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Theatos_Kyth Pokaż post
A wiec panie Ryba

Po 1. nie nalezy mi sie ban na miesiac bo nie jest on szkodliwym linkiem, a za reklamowanie nalezy sie na 7 dni.
Potrafisz czytać ze zrozumieniem? Pisałem, że nikogo nie obchodzi, co się tam znajdowało, link został zdefiniowany jako hackerski, więc otrzymałeś bana na miesiąc.
Cytuj:
po 5. Segalczuk pomogl mi bardzo, w przeciwienstwie do ciebie i nie interesuje mnie jego ortografia, badz styl pisowni. Informacje przekazal i szanuje go bardziej od ciebie.
Nie wiem dlaczego, ale jakoś mi nie zależy, na Twoim poszanowaniu.
Cytuj:
po 6. (prosbe kieruje do wszystkich) jesli ktos chce napisac posta tego typu co Ryba to niech wcale nie pisze, nie chce sie denerwowac zdaniami ludzi, ktorzy za przeproszeniem gow*** wiedza, a najwiecej mowia.
po 3. gram w tibie kilka ladnych lat, postac ta posiadala senior tutora i znam doskonale zasady
Skoro znasz doskonale zasady, to po co tu piszesz, w dodatku kopie tego tematu, która została usunięta. Powinieneś sobie sam poradzić panie doskonale znający zasady-senior tutorze
Również gram pare ładnych (jakby to miało jakieś znaczenie?) lat i nie oceniaj mojej wiedzy.

Cytuj:
Apart from this, any attempt to steal a player's account data such as spreading links in the game or on the website meant to trick other players into downloading a key logger will lead to a long account banishment or even to the deletion of your account.

tlumaczenie:

każda próba kradzieży informacji o koncie innego gracza taka jak rozpuszczanie linków w grze albo na www żeby oszukać innych graczy żeby ściągali key loggera, prowadzi do długiego bana albo nawet wykasowanie twojego konta

jesli umiesz czytać ze zrozumieniem i jestes na tyle bystry to kapnal bys sie, ze ten link nie byl związany z zadnym virusem ( pisalem to wyrzej kilka razy )

Oh szit, dzieki, za wytłumaczenie, btw, też potrafie tłumaczyć, serio!

Ktoś tu coś mówil o czytaniu ze zrozumieniem? bo pisałem wyżej 10 razy, że ich nie obchodzi co zawierał link.

Ostatnio edytowany przez Rybzor - 21-08-2007 o 16:52.
Rybzor jest offline   Odpowiedz z Cytatem