Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Medivh Shady
zwisa mi co o mnie myślisz  ( moge ci w prezecie wysłać bp FB  i achmedowi , może mu sie przydadzą  ) jak sie ma tyle ownerów co achmed to nie trudno o haka wiec skończ pierdolić takie głupoty. Nie raz miał haka jak był w turtlach , i sam mówił ze to albo jego rl albo 2 owner.
Swoją droga fajnych macie ludzi w gildi co nawet nie próbowali blokować achmeda , Titaco i ktoś tam jeszcze biegli za nim jak idioci , nawet w depo go nie potrafili trapnać a wystarczyły tylko parcele.
|
Zalosny jestes -.-' takich ludzi jak Ty mi szkoda, Achmed zawsze byl jeden i zawsze jest moim sasiadem i prosze Cie zebys sie nie wypowiadal o czyms o czym nie masz zielonego pojecia. Historie Achmeda moge Ci przyblizyc: zaczynalismy grac kiedy ja bylem w 3 gimnazjum a on w 2, jako jedyny z rl teamu sie utrzymal na tibii ( wczesniej gral na modemie, nastepnie mielismy internet radiowy czemu zawdzieczamy duzo straconego expa i skilli, teraz mamy stale lacze telekomunikacyjne) i gralismy na kilku servach (Selena, Neptera, po krotkiej przerwie w grze na Arcani - Xerena) jako best friends w koncu trafilismy na arcanie, dlugo gralem sorcem, pomagalismy sobie nawzajem przez caly czas gry (jak i jest do tej pory) i mam szacunek do niego bo w wielu sprawach mi pomogl, nie mam zalu do niego ze mial hacka i ze okradl mi domek 2x bo to nie od niego zalezalo, nie wymagam od niego jakiegos odszkodowania bo na tym wiecej odemnie stracil. Achmed zawsze mial inva do mnie do domku i nie obchodzi mnie to co stracilem tylko o to kogo naprawde znam i szanuje. Moze boli Cie to ze jest jednym z najlepszych graczy na serwerze i nie mozesz mu dorownac pod wzgledem szacunku i honoru lecz on taki jest. A Ty jako gracz (vice leader najlepszej gildii) nie powinienes pomagac hakerowi rookowac jednego z najlepszych graczy na arcani lecz probowac utrzymywac gre fair play, nie zrobles tego i jestes poprostu scierwem ktore trzeba tepic. Wczesinej nawet zalowalem ze Cie bilem (miales jedna wpadke ale kazdemu moze sie zdazyc) ale teraz juz nawet sie ciesze z tego powodu ze padles i mam nadzieje ze to nie bedzie ostatni raz.
Nie zawsze ten kto ma wyzszy lvl cieszy sie wiekszym respektem u graczy.
Jestes gownem i poprostu nie umiesz sobie tego uswiadomic.
Achmed zawsze byl i bedzie lepszym i bardziej szanowanym graczem od Ciebie.