Using the last rope wymiata o/ Btw. Fayter a wiesz, ze jest taki wynalazek jak uhy? takie kółeczka niebieskie z krzyżykiem

Nosisz to ? Czy wogóle rycerzyki na około 40+ levelu noszą jeszcze uhy czy moze one odeszły juz w niepamieć bo główki manasami i exurami zryte? Jakiś czas temu biłem 43 knighta i zdziwiło mnie ze wogóle sie nie uhał tylko exurami spamował, otwieram ciało, a tam pammy, demon shield, bag uhów i 8 bp manasów..... W głowie mi sie nie mieści jak mozna nosić bag uhów a manasów 8 bp na 40 knighcie.... To co wy jesteście sorcami czy knightami ? Niedawno u mnie w gildii gadałem z gosciem i tez mnie pozamiatał swoim stylem gry... 75 ek - 3 bp uh, 10 bp mf.... n/c. Ja rozumiem, ze tibia jest teraz smiesznie prosta i daje aż za dużo możliwosci, ale bez przesady - 40 knight i bag uhów? 75 ek i 3 bp uh? Z resztą wasza sprawa
@ Paladyni: a pamieta ktoś moze taki wynalazek przeżyty jak kusza? jak noszenie boltów ze sobą? Czy dzisiaj, w dobie mega super turbo kolorowych zapałek i błyszczących patyków, ktoś tego jeszcze używa? Bo z tego co wiem kusza była zawsze symbolem paladyna

Miecz/axe był symbolem knighta (a nie manasy

) ehhhh, ok koniec wywodu
Hail oldschool!
P.S. Wie ktoś wogóle jeszcze co to jest ten patyk fioletowy co mam pod tarczą i co on daje? xD joke