Ja mam aktualnie SE W810i, jest dobry, przejrzyste menu, łatwa obsługa... Jedyne co mam do zarzucenia, to szybkie rozładowywanie podczas słuchania muzyki, dlatego kupiłem osobny odtwarzacz. Aparat dobry, używany w wielu Sony Ericssonach. Nie jest może wybitny ale zdjęcia robi ; ) Telefon Godny polecenia, bo bajerancki i nie jest tak pospolity jak K750i i tym podobne. (W moim mieście jest ok. 25 sztuk (Się ma wtyki w oficjalnym sklepie plusa ;d), a miasto stutysięczne ;p Ale generalnie jeśli już polecać dobry telefon, to prędzej coś nokii, bo większość nowych Nokii ma Symbiana a to jest zdecydowany plus. Nokię 6230i (tylko i wyłącznie 'i', 6230 jest słaba, mam ją teraz chwilowo), kupisz nówkę za 400-450zł na allegro a używkę byś wyrwał za 300-350, naprawdę dobry telefon, można wkładać karty MMC więc w sprawie pamięci masz prawie że dowolność. Ma fabrycznie zainstalowanego Symbiana (Tylko antywirusa zainstalować trzeba) i dość niezły design. N70 wyrwać możesz nówkę za 600-650zł, ma duży wyświetlacz, dobry aparat z lampą błyskową, symbiana i sporo bajerów, generalnie świetny fon
PS A może chcesz kupić SE W810i mocno używanego? (Starte klawisze, porysowany lekko wyświetlacz, nowa obudowa 40zl) :d
Ostatnio edytowany przez Gogar - 22-08-2007 o 14:08.
|