Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2007, 14:07   #31
Gogar
Użytkownik Forum

Gogar's Avatar

Data dołączenia: 10 07 2007
Lokacja: padł mi mózg

Imię: Tolek
Gildia: #;d
Świat: POLNet
Poziom: +o
Skille: Mrok
Gogar ma numer GG 6484638
Domyślny

Ja mam aktualnie SE W810i, jest dobry, przejrzyste menu, łatwa obsługa... Jedyne co mam do zarzucenia, to szybkie rozładowywanie podczas słuchania muzyki, dlatego kupiłem osobny odtwarzacz. Aparat dobry, używany w wielu Sony Ericssonach. Nie jest może wybitny ale zdjęcia robi ; ) Telefon Godny polecenia, bo bajerancki i nie jest tak pospolity jak K750i i tym podobne. (W moim mieście jest ok. 25 sztuk (Się ma wtyki w oficjalnym sklepie plusa ;d), a miasto stutysięczne ;p Ale generalnie jeśli już polecać dobry telefon, to prędzej coś nokii, bo większość nowych Nokii ma Symbiana a to jest zdecydowany plus. Nokię 6230i (tylko i wyłącznie 'i', 6230 jest słaba, mam ją teraz chwilowo), kupisz nówkę za 400-450zł na allegro a używkę byś wyrwał za 300-350, naprawdę dobry telefon, można wkładać karty MMC więc w sprawie pamięci masz prawie że dowolność. Ma fabrycznie zainstalowanego Symbiana (Tylko antywirusa zainstalować trzeba) i dość niezły design. N70 wyrwać możesz nówkę za 600-650zł, ma duży wyświetlacz, dobry aparat z lampą błyskową, symbiana i sporo bajerów, generalnie świetny fon

PS A może chcesz kupić SE W810i mocno używanego? (Starte klawisze, porysowany lekko wyświetlacz, nowa obudowa 40zl) :d

Ostatnio edytowany przez Gogar - 22-08-2007 o 14:08.
Gogar jest offline   Odpowiedz z Cytatem