Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2007, 14:14   #819
Lockhart
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 27 08 2006
Lokacja: Chełm

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dill
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Titania
Poziom: 158
Skille: 17/25
Poziom mag.: 80
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kikossss Pokaż post
Kurwa to przyjedz i lej zobaczymy jak na tym wyjdziesz skoro twierdzisz ze jest frajerem przyjedz i sie z nim zmierz 1 vs 1 jestem pewien ze po pizdzie to ty dostaniesz potem nasra ci na klate i wyśle paczka z powrotem na te twoje zadupie z podpisem "ostrożnie nie rzucać frajer z gównem na klacie"

Sory ale musiałem bo denerwuje mnie takie gadanie jak jest frajerem i bys go najebał to wpadnij i to zrób.
A jeśli będziecie sie odnosić do moich postów tak zmądrzałem i teraz mnie to irytuje jak jakiś "kozak" co wygląda jak cipa i który nie dokońca cos potrafi w tej kwestii wypisuje ze takich frajerów leje po pizdzie.

A jeśli bym miał możliwość wpadniecie do paru osób zrobił bym to nie dokońca by się lać ale by pokazać ze tez nie są wcale kozaki.
0 lipy chwila czasu bedzie to napewno wpadne a i jeszcze dodam ze ja na skrzata nie wypisywalem takich frajerskich tekstow " metale i dredziaze do pieca" do jest starsznie zalosne i tylko to mnie w*****lo.. osadzanie kto jaki jest po wlasach on woogle nie wie jakiej ja nuty slucham lolz zalosne takich to naprawde tlyko sie powinno lac
16:53 Dano Rivi [136]: i kill all guild
Lockhart jest offline   Odpowiedz z Cytatem