Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2007, 15:09   #219
Beli
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 01 04 2007
Lokacja: Lublin ( a raczej okolice )

Profesja: Elder Druid
Gildia: Inter~
Świat: Arcania
Poziom: 119
Poziom mag.: 66
Beli ma numer GG 69 ;)
Domyślny

@ medivh
a jak by turtlesi mieli honor nie broniliby kretynow

@Dispater

Widze ze nastepny czlowiek ktory gowno wie wypowiada sie na temat wojny (i nie tylko) ublizajac swoim przeciwnikom, nawet ich nie znajac, no ale coz, zignoruje to poprostu.
Przyblizajac Ci troche, pomysl wojny rozpocza sie 15 dnia ubieglego miesiaca gdy ja, Achmed i Shiel pojechalismy do Warszawy. 2 dnia dostalismy od Lamusa plany jakimi mielismy sie poslugiwac na wojnie. Niedlugo po powrocie z Warszawy Achmed dostal hunta ( w to nie wnikam bo nie ma sensu ) i przylaczyl sie do "aliantow", a boroth chcial sobie spokojnie expic do 150 lvla i doszedl do sf (za co pozalowal nie tylko dedem ale rowniez dalem mu ignored ze jest w takiej gildii i niestety ale duzo wrzutow na niego poszlo nie tylko odemnie ale rowniez od paru bliskich mu osob, w tym tez Lamusa).
Kasa gildiowa byla zbierana juz w BOH (nie wiem czy z Twojej wypowiedzi wynika ze to wiesz)
Co do mojej postaci moge Ci zagwarantowac ze sprawa byla wyjasniona okolo tygodnia przed tym jak dowiedzialem sie ze mam hunta, a o huncie nawet mi nikt nie pisal.
Nowa wojna, nowe taktyki, hakowania nie bedzie. Co do hakowania to Achmed zostal zhakowany ale jak nie chcesz to nie wierz, Twoja sprawa.
Wydaje mi sie ze wypowiadajac sie na te tematy w taki sposob jak widac powyzej, udowadniasz ze jestes dzieckiem neostrady ktoremu jak sie odlaczy internet wali glowa w sciane lub cos podobnego.
Ta wojna jest dla zabawy i pewnie przegramy ale na pewno nie zaplacimy.
A jak jestesmy w temacie takiego ublizania to mozesz mi wyjasnic dlaczego tak SF lize dupe DPFT skoro oni maja was za gowno?
I jeszcze jedno pytanko: ile Ty czlowieku masz lat ? (jak powyzej 13 to smiech na sali).
A i prosba do Ciebie: prosze... nie pisz jak nie wiesz.

Ostatnio edytowany przez Beli - 22-08-2007 o 15:11.
Beli jest offline   Odpowiedz z Cytatem