Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Crystal
Using the last rope wymiata o/ Btw. Fayter a wiesz, ze jest taki wynalazek jak uhy? takie kółeczka niebieskie z krzyżykiem  Nosisz to ? Czy wogóle rycerzyki na około 40+ levelu noszą jeszcze uhy czy moze one odeszły juz w niepamieć bo główki manasami i exurami zryte? Jakiś czas temu biłem 43 knighta i zdziwiło mnie ze wogóle sie nie uhał tylko exurami spamował, otwieram ciało, a tam pammy, demon shield, bag uhów i 8 bp manasów..... W głowie mi sie nie mieści jak mozna nosić bag uhów a manasów 8 bp na 40 knighcie.... To co wy jesteście sorcami czy knightami ? Niedawno u mnie w gildii gadałem z gosciem i tez mnie pozamiatał swoim stylem gry... 75 ek - 3 bp uh, 10 bp mf.... n/c. Ja rozumiem, ze tibia jest teraz smiesznie prosta i daje aż za dużo możliwosci, ale bez przesady - 40 knight i bag uhów? 75 ek i 3 bp uh? Z resztą wasza sprawa
@ Paladyni: a pamieta ktoś moze taki wynalazek przeżyty jak kusza? jak noszenie boltów ze sobą? Czy dzisiaj, w dobie mega super turbo kolorowych zapałek i błyszczących patyków, ktoś tego jeszcze używa? Bo z tego co wiem kusza była zawsze symbolem paladyna  Miecz/axe był symbolem knighta (a nie manasy  ) ehhhh, ok koniec wywodu
Hail oldschool!
|
Owszem wiem ze istnieje wynalazek taki jak uhy,zawsze mam przy sobie od 5bp w gore.To ze nie mam otwartego bp z uhami nie znaczy ze ich nie mam.Szkoda ze przez to wyszedl poloffence na mnie xD.Podczas expa wole poprostu tracic mf'y,chyba ze ide na dl'e(mimo to wciaz sie manasuje i exuram na dlach dopoki nie bede na yellow,wtedy dopiero uh).Co do dalszej czesci twego posta,3 bp uh na 75 jeszcze moge zdzierzyc,ale ciezko mi to przychodzi,jednak dla mnie tez niepojete jest noszenie baga uhow.Sam gdy nabilem 4 mlvl chyba na 10 lvl'u nosilem bp uh i z coraz wieksza liczba w rubryce "level" zwiekszala sie liczba bp uhow u mnie w plecaku.Co do odnosnika Paladyni to sie moge zgodzic,oraz z tym ze miecz/axe sa symbolami knighta a nie manasy,ale to ze sword/axe czy tez nawet club nie widac nie znaczy ze ich tam nie ma(to samo tyczy sie uhow).Btw nie musisz mnie uczyc grac,nie mam co prawda takiego stazu jak ty,ale w ciagu 2 lata grania cos tam chyba wiem.Mam nadzieje ze odpowiedzialem na wszystkie twoje watpliwosci dot. mojej osoby

zawsze mozesz napisc w tibii jesli cos Cie jeszcze nurtuje.Btw2 gz Lord,Nives,Cinek. Zeby to nie byl spam wrzuce jakas stara fote.
*Cinek,dzieki ze napisales to co wiesz,ale na nastepny raz daj mi odpowiedziec,bo glupio mi tak troszke ;D.
jeszcze przed name lockiem ;o
edit: Lord - ja tam sie manasuje i exuram gdy bije sie z liderami i w biegu tez daje rade wiec nie wiem o co chodzi xD pozatym mlvl tez szybciej idzie

ofc gdy jestem na deep yellow/red no to wiem ze nalezy nacisnac f12(uh) ale na ofie to nie ma praktycznie miejsca.Bez pacc dragi(dl'e) moge sobie odpuscic,to samo nekro,tomby bo na faccu moge je tylko zobaczyc na ss'ach xD.Podales ciekawy argument co bardziej oplacalne,dopoki hunty mi sie zwracaja z profitem to nie bede sie przejmowal malym waste na heal.Przyklad Rahszasa jest wyjatkiem nie potwierdzajacym reguly.Ja mowiac za siebie poprostu powiem ze nauczylem sie i przyzwyczailem pic mf'y i sporadycznie uzywac uh'ow na ofie.