Ta ja nikogo nie atakuje tylko tak sie dziele swoimi spostrzeżeniami
@ Ktos tam: dam ci mój przykład (co do tego co jest tańsze) - mam 1700+ hp, uham sie za około 650~ i jest to kwestia dwóch klikniec (robie to w biegu, nie musze sie zatrzymywac). Uham sie jak zostaje mi jakies 1000 hp, żeby wystarczyło użyc jednego uha. Uh kosztuje 175 gp. Teraz, żeby exurami załadowac sobie 600-700 hp to nie dość ze musze sie zatrzymywac, pić mfy i spamować, to przewaznie z 1000 na 1700 hp idzie mi jakies 4-5 manasów (czyli ponad 200 gp). Wiec teraz co mi sie bardziej opłaca ? Uhnac sie w biegu, łatwo, szybko i komfortowo czy stać i pierdolic sie z jakimis exurami?

Manasami to sie moge bawić na banalnych dla mnie miejscach typu guardy bo to rzeczywiście tańsze niz uhy, ale mówiac o jakims normalnym expieniu tzn. dragi, necro, tomby to z uhami wychodze tak samo jak z manasami ale komfort wiekszy. Ja też duzo uzywam exury bo jasne ze nie bede sie uhał cały czas, ale nie popadajmy w skrajnośc ;] Przytocze jeszcze jeden przykład a mianowicie Rahszas (czy jakos tak ;s ), widziałem na ofie jak stoi i biją go 2 zerki, yellow hp, deep yellow hp, mysle sobie co ty ćwiczysz człowieku, dlaczego sie nie uhasz, patrze biegnie trzeci zerk, koleś stoi na redzie i pije manasy i spamuje exurami a dostaje co chwile 50+ hita... zal.pl ? Czy nie lepiej poprostu sie uhnac ?
P.S. Nie twierdze, że nie umiecie grać :>