Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Freddd
to tylko jest moja opinia ze ci ludzie nie maja honoru. jezeli ktos tibie traktuje wylacznie jako dobra zabawe to robienie nowej postaci nie powinno byc az takie zle. Ja osobiscie tez sie przenioslem na serwer gdzie z poczatku nie znalem nikogo z czasem poznalem calkiem spoko ludzi. Chociaz nie ma jak to starzy przyjaciele.
|
Jestem na 100 % pewny ze kiedys ktos zrobi na tobie pa na swiecie ktorym grasz chyba ze to no pvp.Dla mnie robienie nowej postaci to niejest przyjemnosc majac 100 lvl wolalbym zaplacic i grac niz uciekac gdzie indziej szczegolnie ze ta kase mozna odrobic bardzo szybko.I to niejest sprawa honoru bo to tylko gra i chodzi o zabawe a nie o to czy ktos jest honorowy czy nie a skad wiesz ze np mispex w rl jest zajebiscie honorowy a w tibi spalcil sie dlatego ze niechce mu sie robic nowego chara ?Ja np bym niezaplacil dla swe i nie dlatego ze mam honor tylko dlatego ze oni uwarzaja sie za silniejszych jako narod chyba ze bym bardzo chcial pograc to moze bym pomyslal o malym paymencie

.To jest normalne ze duze lvle wykozystuja wladze ja tez bym zbieral paymenty od nobow i od tych co przegrali wojne to normalne ale swe na xerenie czasami przesadzaja kiedys na ob w ab snustor napisal hi-auschwitz-yes -carlin -yes to byla przesada i na dodatek takich przegiec bylo wiecej