Zobacz pojedynczy post
stary 22-08-2007, 23:19   #105
Freddd
Użytkownik Forum

Freddd's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2006
Lokacja: Iława

Świat: Azura / Obsidia
Domyślny

@Mispex
masz racje ci co byli spy to juz przesada ci ludzie dla mnie sa niczym ja bym nie mógl z kims normalnie rozmawiac a pózniej o wszystkim opowiadac wrogowi (chodzi mi o tobie jak i o rl)
Próbowalem dogadac sie z Tengu (nie jestem polaczkiem który odrazu sie kluci i wyzywa od noobów zawsze próbuje dojsc do porozumienia droga pokojowa) ale z Tengu jedynie Xazez okazal sie wporzadku. Z reszta ludzi z Tengu nie moglem sie dogadac
@Pavvulonik
nie gram na non pvp poniewaz uwazam tego typu serwery za noobowskie i wedug mnie nadaja sie dla graczy, którzy boja sie pa,pk
Fakt na serwie na którym obecnie gram mialem raz PA (mam tam aktualnie 100lvl) na xerenie doszedlem do 71 lvla po czym dostalem hacka i spadlem na 68 lvl i przez te 71 lvli co nabilem na xerenie Tengu zrobilo na mnie 3x PA
Tak wiec widac ze Pa na serwie na którym gram aktualnie jest o wiele mniejsze niz na xerenie i ludzie którzy sa w dominujacej gildi sa o wiele bardziej wporzadku niz na xerenie. Bynajmiej idzie sie z nimi dogadac (ofc nie z kazdym ale z wiekszoscia )