Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pardzioch30001
... Nakrec podobny film i sprawdzimy czyj bedzie lepszy...
|
Moze bym cos nakrecil albo pokazal cos co juz nagralem, ale kiedys jak dalem moj film to srednio sie podobal

(humor na za wysokim poziomie [abstrakcyjny] jak na userow tego forum)
[topic]Te filmy sa
kijowe[/topic], jak mialem 14 lat to filmy na wyzszym poziomie nagrywalem

i nigdy nie bawilem sie z kolegami w RL w "tibie". Widac teraz jakies zacofanie/zdziecinnienie postepuje, 14 lat i RL od gry nie odrozniaja :> (jak ja gralem to mialem 13-17 lat, zeby nie bylo)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kyrlaf
...WSZYSCY w tym temacie wypowiadajacy sie negatywnie gówno robia i na*******aja w te kraty i nie potrafia wykazac zadnej kreatywnosci tylko krytyke jakby mieli prawo do krytykowania...
|
Wszyscy? Skad wiesz co kto zrobil i robi? Ja np. napisalem kurs Sony Vegas 7.0, zrobilem pare stronek (nie dokonczonych) i teraz pracuje nad swoim OTSem. Nie mozna raczej powiedziec, ze jestem nie kreatywny

Kazdy ma prawo krytykowac. Po co innego wystawiac link do filmu na forum jak nie po to, zeby posluchac co jest nie tak i poprawic wlasny film. Teraz juz autor wie co sie ludzia nie podobalo i wie jak zrobic lepszy film. Moze nastepny nagra w Tibii, a nie RL. Tak jest łatwiej i duzo lepsze oceny mozna dostac jak ma sie dobry pomysl i potrafi go zrealizowac.