Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2007, 06:12   #57
Leonio
Guest

Problem ach te non pvp

Ja myśle ,że na non pvp powinni grac ludzie dopiero zaczynający grę w tibie czyli
jak wszyscy wiemy newbie.W miarę zaawansowania gracz powinien zmieniać serwer na pvp bo nie powinnismy odbierac sobie przyjemnosci zabijania ,,nieprzyjemnych" dla nas graczy (zreszta na takim serwie nie można sie nudzić). Ten film można dać jako przykład dlaczego warto zmienić serwer i dołaczyc do tego inne powody gdyby zachowanie tych ,,super graczy" nie było wystarczającym powodem do unikniecia serwerów gdzie graja tego typu ludzie. Zresztą ja sam juz robie druida na berylii . I nie chce wybierac knighta jak wiekszosc graczy , która rozstaje sie z profesjami magicznymi dla paladynow i knightow . A w zimowym update pewnie znowu wroca do ,,starego dobrego sorca lub druida".Nie ,nie nie mówie , że knight to profesja zła ale mi skilowac sie nie chce. Zreszta nawet mi sie opłaci wasza zmiana i nie tylko mi bo wszystkim druidom i magom bo pomyslcie ile uhow i sd bedziecie musieli kupowac ,a dla takiego sorca czy druta to czysty zysk.Ale sory za zboczenie z tematu NIE GRAJCIE NA NON PVP BO TO GOWNO I ZACZYNA CUCHNOC CORAZ GORZEJ!!!

Ach pamietam jak Nerana niedawno powstała
Jak zaj******e ceny na początku zawyżała
Jej początek ,wzlot,upadek i pierwszych kumpli nowych
A teraz blocki,boty,spamy i wszedzie same nooby
Kiedyś dobrze na niej wszystkim było ,a teraz jest jak w chlewie
Ach kochana Nerano poj****y serwer z ciebie
Zresztą taka sama jestes jak każdy non pvp
I gdy słysze te ,,non" to rzygać mi się chce!

Ostatnio edytowany przez Leonio - 23-08-2007 o 06:46. Powód: niedopatrzenie
  Odpowiedz z Cytatem