Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2007, 07:02   #532
Leonio
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lukaszlukasz Pokaż post
A mi się wydaje, że skarbiec nie jest żadnym questem.
Tak jak było z PoI. był screen, gdzie ktoś został teleportowany koło dziury z tabliczką "to the inferno pits" i mnóstwo przypuszczeń. Co się okazało - PoI nie istniało - zostało dodane w następnym update, razem z poi questem, który został rozwiązany na test serwerze, a teraz jest znakomitym źródłem zarobku dla high-leveli oprowadzających tam 80lvlowych graczy za spore pieniądze - tak, że avenger mający być bronią marzeń niedługo zrówna się cenowo z o wiele słabszymi broniami. Ale co to ma do skarbca: już wyjaśniam.
Otóż według mnie jeśli CIPsoft doda quest w skarbcu, to znowu zostanie on szybko odkryty i rozesłany po necie.
A co do ogólnego tematu tego typu "legendarnych" questów, wydaje mi się, że większość (o ile nie wszystkie), nad którymi głowią się gracze są to niedorobione do końca i niewykonalne questy - a kiedy staną się realne okaże się, że trzeba zabić kilka potworków, wziąć nagrode i wyjść a nie - jak by się marzyło - złamać kod beho czy pogadać z bazyliszkiem, odkryć dziwne miejsca i przedmioty i z skomplikowanych czy podchwytliwych wskazówek wyczytać drogę do skarbu.
Tylko pytanie: ile jest takich questów?
Nie ma?

CIPsoft nie ma talentu do takich "mistycznych" zagadek, nie
Ach kocham te forum za to , że legendy na nim żyją bo to potwierdza fakt że tibia jest dla niektórych na szczęście grą fantasy a nie zasrana wbijanką lvla w ktorej jak nie masz przynajmiej 30lvla to jestes noob i tyle. Niestety musze poprzeć mojego przedmówce bo on ma racje i niestety ,,wyjadacze" beda musieli poczekać pare update az kruzak wymysli questa z nagrodą wejscia do tego skarbca. Niedługo też pewnie pojawi sie ksiazka ktora tłumaczy jezyk beho tak jak z jezykiem orków.No cóż kupujcie kolejne PACC i czekajcie cierpliwie może po jakims czasie bedzie można zdobyć te Dsl.Ach zazdroszcze Aberttowi ze on ma coś za co inni dali by wszystko co mają byle tylko to mieć.A wystarczyło kupić pacca pare pieprzonych godzinek temu co? Live is brutal and niesprawiedliwe

Ostatnio edytowany przez Leonio - 23-08-2007 o 07:10. Powód: a tak dla jaj
  Odpowiedz z Cytatem