Temat: Only Nerana
Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2007, 07:25   #4494
Hansu
Użytkownik Forum

Hansu's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Legnica

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Hansu ma numer GG 2029793
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bajtunio Pokaż post
ta jedzie boterow nie osmieszaj sie to jest dzieciak z neo, od poczatku forum jedzie boterow buhaha niezla przykrywka dla siebie, frajer sam sie przyznal ze do 60 lvl jechal na bocie a teraz i tak dalej uzywa do uhania sie wiec mi nie pierdol smentow ze kurwa to jest dobry czlowiek, i te wasze zalowe teksty naprawde nie roba na mnie wrazenia ,proobjcie dalej.

Bo ty jestes elo elo rap gangsta ziom, sluchasz tylko 2paca i notoriousa, tylko tak jakos nie rozumiesz co on spiewaja bo nie znasz angielskiego, w polsce preferujesz peje bo grupa operacyjna to nie hip hop bo nie klna i nie wyzywaja wszytkich od kurw i szmat zreszta walic takich jak ty, nie masz nawet tla dowodu, juz nie mowie o czyms powaznym. Btw. co z tego ze ma neo ? Wiele osob ma neo, np. ja, jak popatrzysz po fotach zobaczysz Neo u wysokolvlowych graczy [nie robionych na bocie] np. Bodzio. Zal to jest Ciebie...

@ Auxerius

o co Ci w ogole chodzi? Ciebie interesuje czy Scartex powraca, wiec moze kogos obchodzi czy szkapa bedzie expil... Ile ty masz lat? Bo jestes rozwydrzony jak 13 latek.

Koncze ta klotnie, bo nam jeszcze zamkna temat..
Hansu jest offline