Zobacz pojedynczy post
stary 23-08-2007, 07:40   #2257
Leonio
Guest

Domyślny Ciekawe ciekawe

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nastu Pokaż post
@Up

Czemu wkleiles zmieniona wersje rozmowy?!
I jak widac nie tylko ja uwazam cie za nuuba

04:06 Roman Zawadzki [17]: who are in hellgete?- i ned help zgubilem sie polacy pomurzcie<<<< Gz NoOb

Chcesz to zobaczyc na wlasnie oczy? Wpadnij na Neranie i smiej sie do woli xD
I mówi to osoba ,która zarejestrowała się dokładnie dzisiaj na forum o 8.00 rano żeby to powiedzieć gratuluje wytrwałości . A może ujawnimy twój nick co ?
Dokładnie Nasty Spirit pisał do mnie że ja ,,halp" pisze na trade bo w hellgate utknalem faktycznie ale mam 18 lvl i tp musze zrobic bo inaczej sie nie da. Możecie sie pytać graczy na Neranie ale ja żadne ,,halp" nie pisze bo nie mam downa jak powyższy świeżo upieczony użytkownik co w tibie do 8 rano gra bo on ,,powergamer" i mi pisze że sie razem z wami pośmieje.Tak w ogóle to ja nie zmieniłem tylko SKROCIłEM rozmowe do tego fragmentu bo tu niektóre posty sa ekhm przydługie nieco.A jeżeli masz coś do mnie to pisz to do mnie a nie moją rodzine obrażasz jak ostatnia szmata bez honoru bo co myslisz ze jak non pvp to bezkarny jestes? Przecież z twojego komunikatu można wywnioskować , że ty masz 12-13 lat i jestes bity w szkole dlatego czyjąś rodzine obrazasz. Jesteś noob bo mówisz to siedzac przed monitorem ,a niedługo szkoła wiec sie na soczysty wpier*** przyszykuj.Musimy się wyszaleć co? pisałeś także że tam mnie za nooba maja ale czy post tylko jednego użytkownika co sie pisowni czepia to dowód ? Ja juz mam dosyć dzieciaków takich jak ty i twoj kolega Idev co o tej godzinie jeszcze online jest. Zresztą fajnie sie popisałeś tym who are in hellgete? Ja mam normalnych kolegow z Serbii np Neez Toyax,z którym sie znam już troche i zawsze sobie pomagamy lecz ,że ty angielskiego nie umiesz bo z lekcji uciekasz żeby w tibie grać to nie moja wina i nie miej do mnie pretensji o to. Polskie noobki to dla ciebie kumple sa . Zreszta skończe juz bo nie ma o czym tu pisać i prosze sie do mnie nie odzywac na Neranie - ty i twój kolega Idev co na 28lvl wspaniałym knightem na witchu dedl.Ja moim sorcem 27 mam go na 2-3 hity z GFB lub 4 z HMM i kto to mowi ze sorc jest slabszy? Masz racje pisałem o pomoc bo jestem w Hellgate ale pisałem to po angielsku i o nic polaków nie prosiłem bo na Neranie i tak noobki są.Bye bye dzieciaku

Post powyższego ,,usera" można potraktować jako powód dlaczego nie warto grać na Neranie i innych serwerach typu non pvp.
Jeżeli mnie dalej za nooba uważacie to ja wam powiem ,że mam to w dupie...

Ostatnio edytowany przez Leonio - 23-08-2007 o 07:48. Powód: żeby noobek zrozumiał
  Odpowiedz z Cytatem