UWAGA! UWAGA! wiadomosc porzadana: ja mam 14 lat, drugi kolega 15, najmniejszy 13, a najstarszy 17. i my jestesmy ,,dzieci?" no przestancie pieprzyc wy myslicie ze tylko licealisci graja w tibie?
@Zhukova
sorry wielkie, ale zauwazylismy jak 8 lvl walil potwora z utevo lux. gramy w tibie od 2 lat i wiemy co to jest. swiatlo.
@Gelt
,,Co do filmu juz mówiłem: taki typ humoru mi nie odpowiada" tak? to po jasna cholere jeszcze tu jestes?
@Gesior
co racja to racja krytyka jest dobra. wkurzylem sie na ludzi ktorzy pisali zalosne po raz 10
@Slovik
baranie niedorobiony gramy w tibie od 2 lat
@Kogutt
,,To już przynajmniej wiem jak wyglada dziecko neo" o ile sie orientuje, to ja i moi 3 koledzy z filmu maja multimedie bucu
@DARK SVEN
film byl nagrywany aparatem cyfrowym
@Marek Tibioman
jestes porabany. PISZESZ ZE NAM TIBIA ZAWROCILA W GLOWACH, A LOOKNIJ NA SWOJ NICK. CZLOWIEKU! NAKRECILISMY TEN FILM, ZEBY POKAZAC LUDZIOM, JAKA TA GRA JEST POWALONA! CO ONI ROBIA?! ,,SD, SD, UHAM SIE" O TO CHODZILO. A NAM NIE ZAWROCILA. NA NASTEPNY RAZ POMYSL CIOLKU ZANIM COS NAPISZESZ. AHA. JESLI KTOS COS JESZCZE NAPISZE O NAS, NIE WIEDZAC NIC O NAS (maja neostrade, gra od przedszkola, zawrocila) TO NIE RADZE BYC ONLINE.
Milego ogladania