Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
Ehe Twój podpis też mi się podoba, ciekawe co na to Calen xDdd
|
:* Milo, ze o mnie pamietasz xd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh
We'll see, zapewne powie, że to czasowy dołek, ale IMO Manchester w tym sezonie walczy o utrzymanie, muahahaha
Fergi wywalił kupę kasy w błoto, nie ma to jak nieprzemyślane transfery. Już lepiej na atak by kupił Rasiaka a nie Teveza, bo Van Der Drwal przynajmniej trafi w bramkę z 20-30 cm ;d
|
Mhm...A cóż innego mogę powiedzieć ? Mogę mieć tylko nadzieje, ze mecz z Tottenhamem będzie przełomowy. Jak dotąd oglądałem każdy mecz Manchesteru w tym sezonie i bez żadnych wyrzutów mogę stwierdzić, że Manyoo nie zasłużyło na tak słaby start - W wiekszosci czasu prowadzą grę, budują bardzo poprawne akcje, jednak brakuje bramek. Co do Teveza - Nie ma co ukrywać. W derbach zawiódł. Myślę, że to tylko tymczasowy pech i wkrótce wszyscy co tak ostro krytykują Teveza się zdziwią.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Hellraiser
Edwin van der Sar uszkodził nogę po zderzeniu z Dirkiem Kuytem na treningu reprezentacji Holandii. Nie wiadomo czy będzie w stanie wystąpić w niedzielnym meczu Manchesteru United z Tottenhamem. Jeśli nie dojdzie do zdrowia zastąpi go Tomasz Kuszczak.
|
I dobrze. Jeśli Tomek pokaże to co pokazywał w tamtym sezonie gdy dane mu było zagrać w meczach o punkty jestem absolutnie spokojny. Tylko pewnie zaraz sie znajdzie jakiś frajer co będzie rzucał textami "COOO ? KUShcZaK- PusHczaK ???? ON SiE Nie NadaJe Do MenCzeSteRu Bo BraMkaSh Mu golA SzCzeLiŁ" - no ale mniejsza o to xd
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoh
Polsat 2 - powtórka jakiegoś odcinka Eureko, pytanie do kolesia: z angielskiego offside, co oznacza to w j. polskim ? Odpowiedź dzieciaka: Beckham ?
|
Chciałbym poznać tego chłopaczka xd
Kończąc chciałbym sięgnąć do historii - otóż o ile się nie mylę (Na 90 % wydaje mi się, że tak gdzieś ostatnio czytałem) to bodaj w sezonie 92/93 Manchester po trzech meczach miał tylko 1 punkcik, a mimo to sięgnął wtedy po tytuł xd Wierzę w moją drużynę, że się podniesie, bo mnie zaczynają wkvrwiac te złośliwe komentarze w stronę Manyoo xd