Wiec tak... Baxter mowiac ze konczy grac w Tibie .. powidzial ze przyjezdza do Świnoujścia. Nie moglem sie doczekac jego przyjazdu. W piatek wyszedlem z rana po niego na dworzec pkp. Nie wiedzialem ze jest on az tak wysoki... 196 >.< cm .. czy jakos tak .. imprezka odbyla sie u KEELA w domku :> no ale fazka byla zamieszcze tutaj pare ssów.. z chalnie jakie urzadzilismy...
Dziekuje Baxowi kochanemu bratu... którego poznalem na Tibi ze potrafil przyjechac do mnie .. zeby pobyc ze mna pare dni

love u brat :*
Derlik ( Nawigator

) xD jak zawsze szczesliwy z zycia... konczylem palic fajke w oknie ;]
FOTKI SA NA REPUBLICE WIEC MOGA WYSTAPIC PROBLEMY... SORKA
Umm .."*******E NIE PIJE!!!" bueheh Xd to zart .. w piwie .. tam u góry widac niebieska zapalniczke .. próbowalem otworzyc browar zapalniczka... a ze browar ugryzl zapalniczke i nie chcial puscic .. to emm .. jego sprawa
eee.. sacze browar .. gram w playa 2 hmm tylko cos malo tych piwek <cries> w oddali widoczna stara bulka Baxtera xD
Umm Bax ... chyba sie wtedy kladl spac ..
Nie no .. jak rasowi menele.. bezkitu .. od rana na***ani ..Bax oczy czerwone jak króólik a ja usta zlozone pod kątem gwinta butelki .. do tego to mnie zawsze ciagnie .. ale nie no .. tak na serio .. to te miny roz*******aja ;d
Normalnie .. Bax ma mine jak pani Janina co ***ala warzywniakiem.. a ja to lepiej nie mowie .. jak grzesiu co w plackach troche robil i w pociagowym kiblu walil klocek .. :/
Keelo i Baxter .. ee jeszcze jacys trzezwi ..
Bax .. wstal z rana .. i powiedzial " ****a przydal by sie jakis browar.. po jego minie która sklada sie do placzu .. mozna wnioskowac ze nie zostal zaden browar
Tez Bax .. i tez z rana .. ale ten fryzik .. leonardo di czapi sie chowa normlanie ... powinienes zostac fryzjerem .. takie abstrakcje na glowie
Keelo and Derlik ... Keelo smutny .. ja happy .. dlaczeog ? bo gralismy w ISSa i skopalem mu dupe tak ze szkoda pytac XD CZITER !!!!11
Wyciagam arsenał ;-0
Krajobraz po bitwie .. butelki .. puszki .. pasztet SPODlaski ... i ta sexy nie smiertelna dark bulka Keela Siorki xD
Pozdro for all .. Bax mam nadzieje ze znowu szybko przyjedziesz ... wtedy popijemy u mnie .. bo remont sie skonczyl ..
Bylo ZA***ISCIE ...
comments plx ? ;]
23:00 You advanced in sword fighting. (103)
19:33 You advanced in shielding. (102) !!!!
12:59 You advanced to magic level 8.
Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego...
http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047