Zobacz pojedynczy post
stary 03-11-2004, 20:50   #133
Ivanov Galil
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 05 2004

Profesja: Knight
Gildia: Silver Flame
Świat: Arcania
Poziom: 106
Skille: 90.88
Poziom mag.: 7
Domyślny

=] hmmm od czego by zaczac ?ż ;] wiec moze powiem ze milo byc przez kogokolwiek pamietanym .. a zwlaszcza przez czlowieka ktoorego sie szanuje ... dla mnie takim czlowiekiem jest zimn no i hizek (chodzi mi konkretnie o macka - macius :* ) (loobilem jeszcze guheha dark i lobesepo ale nie w takim stopniu jak zimna ) ( oczywiscie jeszcze maua ale to co innego ) jest czlowiekiem ktoorego z ~50 lvl i wyzej najbardziej loobilem oczywiscie nie licze clene i ljuben von gabrovo bo to jedni z best qmpli i sa dla mnie jak tibianska rodzina nie sadze zeby zimn byl zadnym hackerkiem jest to czlowiek ktoory wg mnie mial cholerne szczescie (oczywiscie mu zazdroszcze bo kto by nie chcial miec e-plat d helmeta mmsoof g legsow ale nie dla mnie to nie jest powood zeby od razu n00b hacker ... tak robia wlasnie n00by ;p ) szczepan z drakeezem widocznie sa zbyt zawistni albo z innych powodoow cos maja do zimna ale ja w to nie wnikam

bardzo mi przykro ze straciles te itemki z zimna i mam nadzieje ze odzyskasz wszystko hizkiem HAIL

@wiatrak
;] to tylko gra j*** deda ;] powiedz ze nie bylo fajnie ;p i kto wie moze jeszcze amerka o nas uslyszy

Pozdro wszyscy znajomi z amerki i gl karol ;]
Ivanov Galil jest offline   Odpowiedz z Cytatem