Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gogar
Tru, tru, awaryjność to największa wada X360, poza tym na PS3 jest o wiele więcej tytułów. Od Gran Turismo 1-4 (2 <3), przez God of War I-II (<3), Metal Gear Solid i wiele innych tytułów ze wszystkich PlayStation. X360 jak ktoś wcześniej napisał, nie ma obsługi Blu-Ray więc z biegiem czasu będzie z tym problem, z powodu rozmiarów gier, które nie zmieszczą się już na dwuwarstwowym DVD. Do tego PS3 ładniej wygląda i zapowiada się więcej ciekawych gier.
http://www.frazpc.pl/b/108967
Trochę stare porównanie, ale innego konkretnego nie mogłem znaleźć.
Ja osobiście myślałem nad PS3, ale nie chce mi się zbierać pieniędzy ch wie ile czasu, więc kupuję PS2 Slim po wakacjach, a w GTA IV zagram na PC ;p
|
Na PS3 jest wiecej tytulow? Chyba zartujesz... Co z tego, ze X360 nie ma Blu-ray... Ma za to HD-DVD (pomijajac fakt, ze jest to dodatkowy wydatek).
I ostatnie... PS3 ładnie wygląda? Tym tekstem mnie rozwaliłeś. Tylko uważaj, żebyś nie zostawił PS3 w kuchni, bo mama pomyli z grillem elektrycznym. PS3 jest najlepszy ze wszystkich next genów tylko pod względem technicznym. We wszystkim innym Wii i X360 biją PS'a na głowę.
Moja klasyfikacja next genów (pod względem cena/jakość)
1. Wii
2. Xbox 360
3. PLAYSTATION 3