Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Maggic
Brazylijski obrońca Daniel Alves nie kryje rozczarowania po tym jak nie doszedł do skutku jego transfer do Chelsea Londyn. Obecny klub zawodnika Sevilla odrzuciła bowiem opiewającą na 36 milionów euro ofertę ze strony angielskiego klubu.
Szanse na to, że transfer zostanie sfinalizowany są obecnie niewielkie. Władze Chelsea zdecydowały się bowiem na sprowadzenie obrońcy Barcelony, Juliano Bellettiego.
- To jest życiowa szansa i chcę odejść. Nie pozwolę, aby taka okazja przeszła obok mnie - powiedział Daniel Alves. - Jestem zawiedziony tym jak zostałem potraktowany. Przez 4,5 roku dawałem tutaj z siebie wszystko i oczekiwałem większego szacunku.
- Mieliśmy umowę, że jeżeli nadeszłaby bardzo dobra oferta, to oni by ją rozważyli. Oferta 36 milionów euro była duża, a pomimo tego klub ją odrzucił. Czuję się rozczarowany - dodał Brazylijczyk.
: (((
|
Szczeże nie widziałem miejsca dla tego Pana w Chelsea, wolę Bellettiego. Chociaż nie wiem czy i on znajdzie miejsce, chociaż wiem że w The Blues, jest plaga kontuzji.
Btw, można już kaufnąć Bellettiego w "Fantasy"?
Btw2, Przez około dwa tygodnie będzie musiał radzić sobie Arsenal Londyn bez niemieckiego bramkarza Jensa Lehmanna.
Please powiedzcie że ziomal z mojego miasta stanie już teraz w bramce Arsenalu, please, please, please
Znalazłem ładny komentarz co do tego niusa.
Cytuj:
Przecież drugim bramkarzem Almunia jest tylko po to, żeby w razie kontuzji Lehmanna do bramki wskoczył ten trzeci, który na razie nie ma miejsca na ławce.
|