Temat: Xbox 360
Zobacz pojedynczy post
stary 24-08-2007, 21:29   #21
Żyłka
Użytkownik Forum

Żyłka's Avatar

Data dołączenia: 18 12 2004
Lokacja: Legnica

Stan: Niegrający
Domyślny

Cytuj:
Moja klasyfikacja next genów (pod względem cena/jakość)

1. Wii
2. Xbox 360
3. PLAYSTATION 3
Rzeczywista klasyfikacja konsol nowej generacji jest zupełnie odwrotna.

Cytuj:
I ostatnie... PS3 ładnie wygląda? Tym tekstem mnie rozwaliłeś. Tylko uważaj, żebyś nie zostawił PS3 w kuchni, bo mama pomyli z grillem elektrycznym.
Z pewnością ładniej od Xbox'a 360.

Cytuj:
PS3 jest najlepszy ze wszystkich next genów tylko pod względem technicznym. We wszystkim innym Wii i X360 biją PS'a na głowę.
Parametry konsoli są chyba najważniejsze, nie sądzisz? Jest jeszcze aspekt ekskluzywnych tytułów na poszczególne konsole, ale twórcy gier wiedzą, co dobre. Jakość padów to sprawa drugorzędna, ale i w tym wypadku nie znajdziesz bardziej ergonomicznych kształtów pada, niż te zastosowane w Dual-Shocku, a potem w Sixaxis'ie. Wii może i małą rewolucją jest, ale mnie jakoś nie bawi siedzenie na kanapie i potrząsanie kablami. Schodząc z tematu, przypuszczam, że twórcy Wii wzorowali swój innowacyjny pomysł na grze z Pegazusa, która polegała na strzelaniu do kaczek.

Cytuj:
Co z tego, ze X360 nie ma Blu-ray... Ma za to HD-DVD
To fakt, do Xbox'a 360 można dokupić oddzielny czytnik płyt HD-DVD, więc nie ma się co przejmować o przyszłość tej konsoli. W każdym bądź razie płyty BD-R mają większą pojemność od HD-DVD.
Żyłka jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.